• 1405/02/28 - 10:17
  • - تعداد بازدید: 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تشکیل ۹۷ پرونده تخلف صنفی در جریان نظارت بر بازار قزوین

مدیر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از تشکیل ۹۷ پرونده تخلف صنفی در جریان اجرای طرح تشدید بازرسی از واحدهای صنفی و تولیدی استان طی هفته گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین  علی اسفندیاری با اعلام این خبر افزود: در این مدت، ۹۳۷ مورد بازرسی توسط بازرسان امنیت غذایی استان انجام شد که در نتیجه آن ۸۵ پرونده تخلف تشکیل و برای رسیدگی به اداره تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی با بیان اینکه از مجموع پرونده‌های تشکیل‌شده، ۲۸ مورد مربوط به حوزه نان و ۶۹ مورد نیز مربوط به سایر واحدهای صنفی بوده است، اظهار کرد: این نظارت‌ها به‌صورت گشت‌های مشترک با حضور بازرسان جهاد کشاورزی، بسیج اصناف، پلیس امنیت اقتصادی و تعزیرات حکومتی اجرا شده است.

اسفندیاری ادامه داد: در جریان این بازدیدها، واحدهای صنفی، تولیدی، انبارها و سردخانه‌ها به‌صورت روزانه مورد بازرسی قرار گرفتند و تخلفاتی از جمله عدم درج قیمت، عدم اجرای تکالیف صنفی، کم‌فروشی، گران‌فروشی، عدم رعایت بهداشت، عدم رعایت ساعات کار، تعطیلی غیرمجاز و عرضه خارج از شبکه شناسایی شد.

  • گروه خبری : استان قزوین
  • کد خبر : 265707
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین کیانوش کاکاوند

تصاویر