تداوم عملیات پایش و کنترل آفت ملخ مراکشی در بخش طارم سفلی
مسوول مرکز جهاد کشاورزی طارم سفلی ، عملیات پایش، ردیابی و کنترل آفت ملخ مراکشی در اراضی این شهرستان، بهویژه در بخش طارم سفلی، بهصورت مستمر و با جدیت در حال اجراست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ، امیر خدایاری گفت : تاکنون عملیات پایش و کانونیابی آفت ملخ مراکشی در سطح ۸۰۰۰ هکتار از اراضی بخش طارم سفلی انجام شده است. پیشبینی میشود با توجه به سردی هوا، احتمال ظهور پوره ها در نیمه دوم اردیبهشت ماه افزایش یابد و عملیات مبارزه از ابتدای خرداد ماه سال ۱۴۰۵ آغاز گردد.
وی بر ضرورت تداوم پایشهای میدانی و انجام مبارزه بهموقع تأکید کرده و هدف اصلی از اجرای این اقدامات را کنترل کانونهای آلودگی، جلوگیری از گسترش آفت و حفاظت از مزارع و باغات منطقه اعلام کرده است.