لیست اخبار صفحه :250
تبلور امنیت غذایی در بستر امنیت روانی

تبلور امنیت غذایی در بستر امنیت روانی

مدیرکل دفتر امور گلخانه، گل و گیاه زینتی و قارچ خوراکی گفت: وزارت جهاد کشاورزی دو وظیفه عمده تامین امنیت غذایی و ارتقای صادرات محصولات کشاورزی را برعهده دارد اما امنیت غذایی در واقع متبلور نخواهد شد مگر در بستر امنیت روانی و یکی از راه های ایجاد امنیت روانی، کشت ‌گل وگیاه زینتی است.

دانشکده کشاورزی با تولید نهال به بخش اجرا کمک کند

دانشکده کشاورزی با تولید نهال به بخش اجرا کمک کند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: نهال پایه و اساس باغبانی است و دانشکده کشاورزی می تواند در تولید پایه و پیوندک نقش بازی کند از این رو انتظار است این دانشکده در تولید پایه مقاوم به شوری و تنش های زنده و غیر زنده به بخش اجرا کمک کند.

خوراک دام با نرخ دولتی برای دامپروری ها

خوراک دام با نرخ دولتی برای دامپروری ها

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: از این پس دامداری های سنتی، روستایی و واحد های پرورش دام سبک خوراک دام آماده از کارخانه های تولیدی سطح این استان با قیمت مصوب دولتی دریافت خواهند کرد.

تخصیص 7هزار میلیارد ریال تسهیلات به منظور تنوع بخشی در تولیدات عشایر

تخصیص 7هزار میلیارد ریال تسهیلات به منظور تنوع بخشی در تولیدات عشایر

رئیس سازمان امور عشایر کشور گفت: تنوع بخشی به تولیدات و اشتغال عشایر یکی از سیاست های محوری سازمان امور عشایر است که در همین راستا 7000 میلیارد ریال پروژه از محل صندوق توسعه ملی و تسهیلات ماده 10 و 12 و همچنین بند ب ماده 52 تعریف شده که تحول عظیمی را در اقتصاد عشایر و در ایجاد تنوع اشتغال عشایر در بر خواهد داشت.