• 1405/05/28 - 18:30
  • - تعداد بازدید: 21
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تولید کشاورزی دانش‌بنیان باید با هویت ایرانی و پیوست فرهنگی همراه باشد

نماینده ولی‌فقیه در استان فارس در همایش تخصصی صنعت گلخانه در دانشگاه شیراز، گفت: تولید محصولات کشاورزی نیازمند نگاهی معنوی و گره‌خوردن با هویت ایرانی است و فقدان پیوست فرهنگی در صنعت گلخانه باعث شده است تا دسترنج تولیدکنندگان داخلی در بازارهای جهانی به جای برندسازی، به حراج گذاشته شود.

IMG_20260819_154542_203

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، لطف اله دژکام با انتقاد از نگاه صرفاً مادی برخی تولیدکنندگان و بهره‌برداران به حوزه تولید، خواستار بازنگری اساسی در ساختارهای کشاورزی کشور شد و افزود: ما در گلخانه‌ها تنها مشغول تولید نیستیم، بلکه در محدوده فرمانروایی الهی نقش‌آفرینی می‌کنیم؛ لذا باید نتیجه این تلاش‌ها به پیشرفت، آبادانی و عزت هرچه بیشتر ایران اسلامی منجر شود. 

 

امام جمعه شیراز با اشاره به ماهیت مستمر کار و تولید، بیان کرد: در دنیا هیچ کاری به پایان نمی‌رسد و با هر گامِ رو به جلو، نیازهای جدیدی نمایان می‌شود که باید برای آن‌ها راهکارهای نوین یافت. اگرچه محدودیت‌های اقتصادی و فشارهای دشمنان برای متوقف کردن مسیر پیشرفت ایران مشهود است، اما اقتصاد، جغرافیا و همت مردمان ایران بزرگ‌تر از آن است که در برابر این محدودیت‌ها تسلیم شوند. از دل همین محدودیت‌هاست که چهره‌های موفق جلوه می‌کنند و دیگران نیز به برکت تلاش آنان، مسیر پیشرفت را می‌یابند. 

 

دژکام در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم تولید ادبیات و فرهنگ مختص صنعت گلخانه گفت: متأسفانه در حالی که دیگران با بهره‌گیری از ابزارهای هنری و رسانه‌ای، زیبایی‌ها و سبک زندگی گلخانه‌ای را به نام خود ترویج می‌کنند، ما از تولید محتوای متناسب با فرهنگ ایرانی غافل مانده‌ایم. 

 

وی با ذکر مصداقی در حوزه صادرات، اظهار کرد: گاهی بهترین خرمای جنوب فارس به دلیل نبود بسته‌بندی، بازاریابی مناسب و فقدان پیوست فرهنگی، در بازارهای جهانی به عنوان «خوراک دام» معامله می‌شود، در حالی که این محصول با معرفی هنرمندانه می‌تواند ارزش‌افزوده چندین‌برابر داشته باشد. لذا باید با تولید ادبیات و هنر، هویت ایرانی را در اقتصاد زنده کنیم تا حق تولیدکننده ضایع نشود. 

 

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اهمیت تکمیل زنجیره تولید از ساخت گلخانه تا توزیع و صادرات، بر لزوم استقامت تولیدکنندگان در برابر ناملایمات تأکید کرد و ابراز کرد: پیوند این نگاه معنوی با فرآیندهای مدرنِ صادرات و تولید، همان حلقه گمشده‌ای است که می‌تواند صنعت کشاورزی فارس را در سطح منطقه و جهان متمایز و پیشرو سازد. نماینده ولی‌فقیه در استان فارس خاطرنشان کرد: با ایمان به امداد الهی و تکیه بر سعی و جوشش خود، می‌توان برای ایجاد زندگی عزتمندانه و با رفاه برای مردم تلاش کرد.

  • گروه خبری : منتخب استانها,استان فارس
  • کد خبر : 285045
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری