• 1405/02/09 - 13:33
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید قراردادی مرغ کلید حل چالش تأمین نهاده‌ ها در فارس

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، ضمن تأکید بر ضرورت گسترش فرآیند تولید قراردادی در صنعت طیور، مرغداران را به مشارکت فعال در این زمینه دعوت کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، علی فلاحی با اشاره به چالش‌های پیش‌روی صنعت مرغداری، به‌ویژه مسئله تأمین نهاده‌های دامی، اظهار کرد: با توجه به نوسانات بازار و دشواری‌های موجود در تأمین خوراک دام، مدل تولید قراردادی به عنوان راهکاری استراتژیک و پایدار شناخته می‌شود که می‌تواند ثبات بیشتری را برای تولیدکنندگان به ارمغان آورد.

 

این مقام مسئول افزود: تولید قراردادی نه تنها ریسک‌های بازار را کاهش می‌دهد، بلکه دسترسی مرغداران به نهاده‌های مورد نیاز را تسهیل می‌کند.

 

وی اظهار کرد: دولت و سازمان جهاد کشاورزی استان فارس در تلاش هستند با ایجاد بسترهای مناسب، انگیزه‌های لازم را برای ورود بیشتر مرغداران به نظام تولید قراردادی فراهم کنند.

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: تشویق مرغداران به مبادرت به تولید قراردادی، یک ضرورت اقتصادی برای بقای این صنعت است و ما از تمامی ذینفعان دعوت می‌کنیم تا با مشارکت در این طرح، به حل مشکلات زنجیره تأمین و افزایش بهره‌وری کمک کنند.

  • گروه خبری : استان فارس
  • کد خبر : 260845
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری
خبرنگار

روابط عمومی جهاد کشاورزی فارس اشتری