بهره برداری از 300 حلقه چاهک آب کشاورزی در منطقه سیستان
صبح امروز کار حفر و تجهیز 300 حلقه چاهک آب کشاورزی در منطقه سیستان به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، صبح امروز با حضور مدیر کانون های خدمت رضوی آستان قدس در استان،رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان بهمراه معاونین و مدیران سازمان جهادکشاورزی، ائمه جمعه ، فرمانداران و مدیران دستگاه های اجرایی و بهره برداران ، کار حفر و تجهیز 300 حلقه چاهک آب کشاورزی در منطقه سیستان به اتمام رسیده و مورد بهره برداری قرار گرفت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان اظهارداشت:با توجه به ادامه شرایط خشکسالی در سیستان و لزوم حفظ وضع موجود کشاورزی و ماندگاری مردم در منطقه، حفر چاهکهای کشاورزی برای ایجاد درآمد و اشتغالزایی بهرهبرداران بسیار سرنوشت ساز است بر همین اساس بنیاد کرامت رضوی آستان قدس با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی سپاه و سازمان جهادکشاورزی اقدام به حفر و تجهیز چاهک آب کشاورزی کردهاند.
سید محمدرضا سیدحسینی افزود:ازابتدای امسال تاکنون کار حفر 500 حلقه چاهک در دستور کار قرارداشته که به میمنت دهه کرامت ودر آستانه میلاد حضرت امام رضا علیه السلام، 300 حلقه چاهک آماده و به بهرهبرداران منطقه سیستان تحویل شده است و کار حفر و تجهیز 200 حلقه چاهک دیگر نیز همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد احداث 500 باب استخرهای دو منظوره شیلاتی و کشاورزی، احداث 300 حلقه چاهک جدید و حفظ و احیا و نگهداری 200 حلقه چاهک موجود از دیگر برنامههای حمایتی آستان قدس برای بهره برداران منطقه است.
گفتنی مراسم افتتاح این چاهک ها در با حضور وبیناری تولیت آستان قدس رضوی، مدیر عامل بنیاد کرامت رضوی و بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس، فرمانده قرارگاه امام حسن مجتبی علیه السلام در شهرستان هامون برگزار شد.
گفتنی است این مراسم به صورت همزمان از شبکه خبر سراسری، شبکه خراسان رضوی، هامون پخش شده است.