بیمه مراتع استان سمنان
سعید الهی پناه رابط بیمه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت :در سال زراعی 95-94 این اداره کل به منظور تامین و جبران خسارت های علوفه قابل برداشت مراتع که دارای طرح مرتعداری مصوب و واگذار شده باشند، زیر پوشش بیمه قرار می دهد.
پرونده تخلف منابع طبیعی
محمد علی رضایی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری میامی گفت : از ابتدای سال جاری تا کنون 50 فقره پرونده تخلف در اراضی ملی و مراتع این شهرستان از سوی منابع طبیعی در مراجع قضایی تشکیل شده است.
نشست تخصصی توسعه سرمایه گذاری
دکتر خدابخش عرب معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان با اشاره به اهمیت توسعه سرمایه گذاری برای استفاده بهینه از منابع و پتانسیل های موجود بخش کشاورزی اعلام کرد در 25 شهریور نشست تخصصی توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاروزی با حضور علاقمندان به سرمایه گذاری درشهرستان دامغان برگزار خواهد شد .
مبارزه بیولوزیکی در مزارع
عباس مشیریان مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان از مبارزه بیولوزیکی در مزارع و باغات استان خبر داد و گفت : مبارزه در بیش از 1000 هکتار از مزارع و باغات استان با استفاده از عوامل بیولوژیک ماکرو و میکرو انجام شده است .
کد شناسه برای زنبورستانها
مصطفی شاه حسینی معاون بهبود تولیدات دامی استان اعلام کرد : به منظور وحدت رویه در زمینه ساماندهی و هویت بخشی و نظارت مستمر بر فعالیتهایی از قبیل کوچ ، استقرار ، شناسایی ، نقل و انتقال کلنی های زنبورعسل در استان ، در نشستی با حضور مسئولین امور دام ، اتحادیه زنبور داران استان و مدیرعامل شرکت تعاونی برای اجرای صحیح دستورالعمل اجرای کد شناسه برای زنبورستان ها تصمیمات لازم اتخاذ شد .
جلسه توجیهی شورا ها
جلسه توجیهی شورا ها و دهیاریهای شهرستان سمنان با حضور علیرضا رهایی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان ،فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان و کارشناسان ستادی و همچنین نماینده فرمانداری شهرستان سمنان و مسئولین شورای اسلامی روستاها و دهیاران شهرستان سمنان به منظور آشنایی بیش از پیش آنان با مسائل حفاظتی بویژه موضوع حفاظت از اراضی ملی وبحث اطفا حریق و ضرورت دقت نظر مسئولین و هوشیاری آحاد روستاییان در قبال آن در محل اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سمنان برگزار گردید .