تولید بیش از 10 هزار تن تخم مرغ در خوزستان
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سال 1403 بیش از10 هزار و 720 تن تخم مرغ خوراکی در واحدهای صنعتی استان تولید شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، مدیر امور طیور سازمان گفت: با توجه به اهمیت تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه که نقش مهمی در رشد فکری و جسمی آحاد مردم بر عهده دارد که از اولویت های برنامه ریزان و متولیان تولید است در سال 1403 استان خوزستان با تعداد 18 واحد مرغ تخمگذار موفق به ثبت تولید بالغ بر 10 هزار و 720 تن تخم مرغ خوراکی صرفاً در واحدهای صنعتی استان شده است.
ایرج آصفی افزود: خوزستان با داشتن 18 واحد مرغ تخمگذار به ظرفیت یک میلیون و 362 هزار قطعه توان تولید اسمی بالغ بر 21000 تن تخم مرغ در سال را دارد.
وی اضافه کرد: با پیگیری های صورت گرفته و ورود بخش خصوصی به این بخش با تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز طی سه ماه اول سال جاری یک واحد جدید به ظرفیت 60 هزار قطعه و با توان تولید بیش از 60 تن در سال به ظرفیت استان اضافه خواهد شد.