• 1404/11/19 - 09:41
  • - تعداد بازدید: 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ناوگان آبرسانی سیار عشایر خراسان شمالی نو شد

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی گفت: نوسازی و تقویت ناوگان آبرسانی سیار عشایر استان انجام شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی، ‏وی افزود: با ورود این دو دستگاه، تعداد ناوگان آبرسان سیار استان به ۱۲ دستگاه افزایش یافت. این ناوگان وظیفه‌ تأمین آب شرب و دامی عشایر در مناطق ییلاقی و قشلاقی را بر عهده دارد و اکنون در محورهای استان‌های خراسان شمالی و گلستان در حال تردد و خدمت‌رسانی است.

وحیدی ادامه داد: با توجه به گستردگی مناطق عشایری و ضرورت تداوم خدمات‌رسانی، هنوز نیازمند توسعه ناوگان آبرسانی هستیم و خرید چهار دستگاه تانکر آبرسان دیگر در دستور کار قرار دارد.

وی بیان کرد: این اقدام، در راستای بهبود زیرساخت‌های پشتیبانی و تأمین پایدار آب برای عشایر انجام شده و از جمله اقدامات شاخص اداره‌ کل امور عشایر خراسان شمالی در گرامیداشت دهه‌ی فجر انقلاب اسلامی ۱۴۰۴ به شمار می‌رود.

  • گروه خبری : استان خراسان شمالی
  • کد خبر : 244918
کلمات کلیدی
مرضیه کوشش خراسان شمالی
خبرنگار

مرضیه کوشش خراسان شمالی