• 1402/12/21 - 09:50
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سالانه 3 هزار تن محصول زراعی در بهکده رضوی تولید می‌شود

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان شمالی گفت: سالانه 3 هزار تن محصولات زراعی از قبیل گندم، جو، ذرت علوفه‌ای، یونجه، زیره، کلزا و گوجه فرنگی در شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی تولید می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، ایرج ناصری مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار اتفاقیه اظهار داشت: در سال جاری 370 تن گندم و جو، 2 تن زیره برداشت ‌شده است و پیش‌بینی می‌شود در حدود 550 تن یونجه خشک، 2000 تن ذرت علوفه‌ای و هندوانه بذری نیز برداشت شود.

وی افزود: این شرکت دارای یک هزار و ۱۳۱ هکتار اراضی قابل ‌کشت بوده که 819 هکتار آن آبی و 500 هکتار دیم است و در سطح 200 هکتار از اراضی شرکت از روش آبیاری بارانی و تیپ استفاده می‌شود و پیش‌بینی می‌شود در سال جاری در حدود 140 هکتار از اراضی دیگر شرکت نیز تحت پوشش سیستم آبیاری تحت‌فشار قرار گیرد.

وی افزود: بهکده رضوی دارای چهار حلقه چاه آب، چهار رشته قنات و یک چشمه با مجموع آب بدهی 180 لیتر در ثانیه می‌باشد.

این مسوول خاطرنشان کرد: جهت استفاده بهینه از منابع آبی موجود در شرکت، نسبت به احداث یک باب استخر به حجم 110 هزار مترمکعب اقدام گردیده است.

ناصری مقدم افزود: شرکت سهامی زراعی بهکده رضوی در حال حاضر دارای 396 نفر سهامدار و در یک منطقه ایزوله به مساحت حدود 63 هزار هکتار تأسیس شده است و عمده فعالیت‌های این شرکت در حوزه گوسفندداری، گاوداری، زراعت و باغبانی می‌باشد.

مدیر سازمان تعاون روستایی خراسان شمالی همچنین از افزایش 5 برابری تولید شیر روزانـه در شـرکت سـهامی زراعـی بهکـده رضوی خبر داد و اظهار داشت: تولید شیر روزانه ایـن شـرکت 500 کیلوگرم بوده که در حاضر با افزایش 5 برابری به میزان 2300 کیلوگرم در روز رسیده است.

ناصری مقدم بابیان این که بهکده رضوی دارای ایستگاه گاو شیری است، تصریح کرد: در حال حاضـر 280 رأس انواع گاو و گوساله در آن پرورش داده می‌شود.

وی افزود: واحد گوسفندداری این مجموعه در حال حاضر دارای 6 هزار و 367 رأس انواع گوسفند شامل میش، قوچ، بره ماده، بـز، بره شیری و بزغاله می‌باشد.

مدیر تعاون روستایی خراسان شمالی گفت: میزان تلفات دام سبک این شرکت به 5 درصد کاهش و میزان دوقلوزایی آن، 15 درصد افزایش ‌یافته است.

ناصری مقدم تصریح کرد: شرکت بهکده رضوی دارای 35 هزار و 255 هکتار مرتع بـوده کـه ظرفیـت نگهـداری حـدود 13 هزار رأس دام سبک را دارد.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان خراسان شمالی,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 70051
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی