• 1402/12/21 - 12:27
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

حدود 200 هزار اصله نهال شناسه‌دار در خراسان شمالی تولید شد

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: در سال جاری 199 هزار و 775 اصله نهال شناسه دار برای باغداران و تولید کنندگان نهال در خراسان شمالی تامین شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، محمدعلی شریکیان دوشنبه اظهار کرد: این تعداد اصله نهال از انواع نهال های ارقام میوه شامل سیب، گلابی، آلو، گیلاس، انگور، زیتون، پسته، انار، گردو و ... پایه رویشی برای باغداران و تولیدکنندگان نهال در این استان تامین شده است. وی اصلاح و نوسازی باغ ها را از جمله اهداف تامین نهال شناسه دار پایه رویشی در استان عنوان کرد و گفت: این استان نهال های مناسبی برای توسعه داردو هم اکنون نهال های شناسه دار تحت آزمایشات قرار گرفته است. به گفته شریکیان این استان دارای 14 نهالستان است که 10 نهالستان هسته دار و دانه دار، دو نهالستان پسته و دو نهالستان شامل تولید گیاهان دارویی و گل محمدی می باشد. خراسان شمالی 344 هزار هکتار عرصه کشاورزی دارد که سالانه بیش از دو میلیون و 500 تن انواع محصول کشاورزی زراعی و باغی و همچنین دامی تولید می شود.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان خراسان شمالی,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 70760
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی