توسعه ۱۰۸ هکتاری باغات در اراضی شیبدار خراسان شمالی
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از توزیع بیش از ۱۷ هزار اصله نهال گل محمدی، بادام و انگور برای توسعه ۱۰۸ هکتار باغات در اراضی شیبدار استان خبر داد و گفت: جلوگیری از فرسایش خاک و ایجاد اشتغال پایدار از اهداف اصلی این طرح است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی هادی عزیزی اظهار کرد: با هدف توسعه مشارکتی باغات در اراضی مستعد شیبدار، بیش از ۱۷ هزار اصله نهال از انواع ارقام گل محمدی، بادام و انگور از محل اعتبارات استانی تأمین و به بین متقاضیان شهرستانهای مستعد استان توزیع شده است.
وی افزود: این میزان نهال برای توسعه حدود ۱۰۸ هکتار باغات در قالب طرحهای مشارکتی اختصاص یافته و در راستای تولید محصولات گرمسیری و نیمهگرمسیری اجرا شده است.
عزیزی ادامه داد: ایجاد اشتغالهای خرد و پایدار، جلوگیری از فرسایش خاک و توسعه باغداری حفاظتی در اراضی شیبدار از مهمترین اهداف اجرای این طرح به شمار میرود.
وی تأکید کرد: اجرای این برنامه نقش مؤثری در بهرهبرداری بهینه از اراضی مستعد و ارتقای سطح معیشت بهرهبرداران در مناطق هدف خواهد داشت.