رصد بازار در خراسان رضوی با ۵۳ تیم نظارتی ویژه /نظارت بر بیش از ۴ هزار واحد تولیدی و صنفی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از ایجاد آرامش در بازار این استان و نظارت ویژه بر بیش از ۴ هزار واحد تولیدی و صنفی در یک ماه گذشته خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ،مجید جعفری رئیس سازمان در بازدید از بازار دام مشهد گفت: پس از دستور ریاست محترم جمهور مبنی بر نظارت و رصد ویژه بازار و جلوگیری از سوء استفاده برخی از افراد توسط وزارت جهاد کشاورزی، در استان ستاد ویژه نظارت با همکاری نهادهای اجرایی مختلف تشکیل و تقسیم کار لازم صورت گرفت .
جعفری ادامه داد: فقط در مشهد ۷ منطقه نظارتی ویژه شکل گرفته است که تمامی واحدهای تولیدی و صنفی بصورت شبانه روزی مورد رصد قرار می گیرد . رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: در حوزه کشاورزی در مشهد ۲۰ تیم دو نفره از کارشناسان استان تشکیل و کلیه واحدهای تولیدی، کارخانجات آرد، مرغداری ها، کشتارگاهها و بازار های دام و میادین عمده فروشی میوه و تره بار بصورت روزانه مورد بررسی قرار می گیرند .
جعفری ادامه داد: با توجه به افزایش قیمتی که در حوزه مرغ مشاهده گردید علاوه بر نظارت های شبانه روزی، عملیات توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن مرغ منجمد در استان آغاز و بازار استان اکنون در شرایط آرامی بسر می برد .
رئیس سازمان در پایان اشاره کرد: روند توزیع مرغ منجمد بدون محدودیت ادامه خواهد یافت و نظارت ها به بیش از ۵۳ تیم در استان افزایش یافته است .و اکنون بازار استان در شرایط مساعدی قرار دارد.