• 1405/01/23 - 08:57
  • - تعداد بازدید: 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

خراسان رضوی؛ پیشتاز تولید گوشت قرمز در کشور

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در بازدید از ایستگاه عباس اباد ضمن اعلام خبر مسرت‌بخش کسب رتبه نخست تولید گوشت قرمز در کل کشور توسط این استان، بر پتانسیل‌ها و برنامه‌های آتی برای حفظ و ارتقای این جایگاه تأکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاوری به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی،امیرزاده با تشریح دستاوردهای استان در حوزه تولید گوشت قرمز اظهار داشت: خراسان رضوی با تکیه بر ظرفیت‌های بومی و اجرای برنامه‌های حمایتی توانسته است گوی سبقت را از سایر استان‌ها در این بخش مهم اقتصادی ربوده و عنوان استان اول را از آن خود کند.

معاون سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی، ضمن اشاره به بازدید از ایستگاه عباس آباد، این مرکز را یکی از نقاط کلیدی در پیشبرد اهداف تحقیقاتی و توسعه‌ای در بخش دامپروری دانست و افزود:تحقیقات کاربردی و ارائه یافته‌های نوین در این ایستگاه‌ها، نقش بسزایی در افزایش بهره‌وری، بهبود کیفیت و ارتقاء سطح تولیدات دامی استان خواهد داشت.

وی در پایان، بر اهمیت همکاری و تعامل با رسانه‌ها، به ویژه خبرگزاری ایسنا، در انعکاس دستاوردها و معرفی ظرفیت‌های استان در بخش کشاورزی و دامپروری تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که با اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، شاهد حمایت هرچه بیشتر از تولیدکنندگان و فعالان این عرصه باشیم.

  • گروه خبری : استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 256118
کلمات کلیدی
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید