• 1404/10/29 - 08:56
  • - تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس جهاد کشاورزی بوشهر:

۸۳ درصد از کشت گندم استان بوشهر به صورت دیم است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: بیش از ۸۳ درصد سطح زیر کشت گندم در استان طی سال جاری به صورت دیم بوده است.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر، مرتضی بحرانی اظهار کرد: طی سال جاری ۱۲۰ هکتار از اراضی استان زیر کشت گندم رفته که ۱۰۰ هکتار به صورت دیم و ۲۰ هکتار به صورت آبی کشت شده است.

وی دشتستان و دشتی را دارای بیشترین سطح زیر کشت گندم به صورت آبی عنوان کرد و افزود: بیشترین کشت دیم نیز در دشتستان گناوه انجام شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اضافه کرد: مهم‌ترین ارقام گندم کشت شده در اراضی آبی شامل مهرگان، چمران ۲ و جلال و در اراضی دیم شامل آفتاب، کریم و دهدشت است.

وی با اشاره به تأمین کود مورد نیاز کشاورزان خاطرنشان کرد: در صورت استمرار شرایط مطلوب بارشی تا پایان فصل زراعی شاهد برداشت محصولی مناسب و رشد کمی و کیفی تولید گندم در این استان خواهیم بود.

  • گروه خبری : استان بوشهر
  • کد خبر : 239423
کلمات کلیدی
الهام راسخی  بوشهر
خبرنگار

الهام راسخی بوشهر