• 1405/01/15 - 12:33
  • - تعداد بازدید: 35
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تأمین کالاهای اساسی استان اردبیل بدون مشکل در حال انجام است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ضمن قدردانی از تلاش نیروهای اجرایی این مجموعه، از تداوم بازدیدهای میدانی از واحدهای عرضه کالاهای اساسی خبر داد و گفت: با وجود حضور گسترده مسافران و میهمانان نوروزی در استان، هیچ‌گونه خللی در تأمین اقلام اساسی مردم به‌وجود نیامده و وضعیت تولید و توزیع در استان مطلوب است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل، دکتر احدی‌عالی، رئیس این سازمان، در ادامه مراسم دیدار نوروزی با کارکنان، با تبریک فرارسیدن سال نو و قدردانی از تلاش‌های مجموعه جهاد کشاورزی، بر استمرار تأمین و توزیع مناسب کالاهای اساسی در استان تأکید کرد.

‌

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران جهاد کشاورزی اظهار داشت: مجموعه جهاد کشاورزی استان با تمام توان در حال انجام وظیفه است تا در شرایط کنونی و با حضور میلیون‌ها مسافر و میهمان در استان، هیچ‌گونه خللی در روند تأمین کالاهای اساسی ایجاد نشود.

‌

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: بازدیدهای مستمر از واحدهای عرضه کالاهای اساسی در دستور کار نیروهای اجرایی قرار دارد تا روند تأمین و توزیع اقلام ضروری با دقت و نظارت کامل انجام شود.

‌

احدی‌عالی با بیان اینکه در حوزه تولید گوشت مرغ، تخم‌مرغ، ماهی و گوشت قرمز استان مشکلی وجود ندارد، تصریح کرد: به هم‌استانی‌های عزیز اطمینان می‌دهیم که در تأمین اقلام اساسی و ضروری، استان اردبیل با مشکل خاصی روبه‌رو نیست.

‌

در ادامه، حجت‌الاسلام اسدعلیزاده، مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل نیز با تأکید بر ضرورت حفظ روحیه جهادی در شرایط حساس، نظارت مستمر بر توزیع و تأمین کالاهای اساسی را از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه دانست و گفت: بخش کشاورزی باید با تداوم خدمات‌رسانی، یاد و نام سنگرسازان بی‌سنگر دفاع مقدس را زنده نگه دارد.

  • گروه خبری : استان اردبیل
  • کد خبر : 254033
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حبیب احمدی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل حبیب احمدی

تصاویر