اصلاح ارز ترجیجی مهمترین اقدام اقتصادی دولت در سالهای اخیر است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی در چهارمین جلسه استانی کارآمد سازی یارانه های وزارت جهاد کشاورزی گفت: طرح اصلاح ارز ترجیجی مهمترین و شجاعانه ترین اقدام اقتصادی دولت در سالهای اخیر است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، محمدرضا اصغری با بیان این که طبق گفته مسولان، برای ماه مبارک رمضان هم سبد کالای ویژه ای تخصیص خواهد یافت، افزود : تک نرخی شدن ارز باعث میشود که صادر کنندگان بتوانند بدون تعهد ارزی کالای خود را وارد کنند که قبل از اجرای طرح به خاطر تفاوت نرخ ارز بیش از ۱۰۰ میلیار دلار تعهد ارزی باید انجام می گرفت و ارز کمتری به کشور برمی گشت.
وی تصریح کرد: تأمین شدن ارز و تک نرخی شدن آن باعث خواهد شد که قیمت ارز هم در ماه های آینده ساماندهی و تثبیت شود که در اقتصاد و امنیت غذایی مردم تاثیر مهمی خواهد گذاشت.
اصغری ادامه داد : وارد کنندگان و تشکل ها و اتحادیه ها می توانند کالاهای اساسی را وارد کنند و تجاری که تعهد ارزی انجام ندادند، نیز می توانند به جای آن واردات نهاده ها و کالاهای اساسی را انجام دهند .
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: مدیریت های جهادکشاورزی شهرستانها اطلاع رسانی لازم جهت ترغیب و تشویق تشکلها ، اتحادیه ها و واردکنندگان شهرستانی علی الخصوص واردکنندگان بدون تعهد ارزی، نسبت به واردات اقلام و کالاهای اساسی مورد نیاز با توجه به فرصت اسثنایی بوجوده آمده را انجام دهند تا ثبت سفارش استانی بدون نیاز ثبت سفارش کشوری و استفاده از اختیارات استانداران تا پایان سال جاری انجام گیرد.
وی تاکید کرد: همچنین توزیع شکر تولیدی و موجودی انبار کارخانجات قند شهرستانها با هماهنگی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان و معاونت توسعه بازرگانی و صنایع کشاورزی با حواله صادره توسط سازمان انجام گیرد.
نظر دهید