• 1405/06/11 - 10:58
  • - تعداد بازدید: 2607
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

پیوند کتابخوانی با زندگی عشایری، ظرفیتی برای توسعه گردشگری است

مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: زندگی عشایری یکی از کهن‌ترین شیوه‌های زندگی است و ظرفیت‌های ارزشمندی برای گردشگری دارد که باید با حفظ اصالت آن، برای ارتقای زندگی و معیشت عشایر مورد استفاده قرار گیرد.

3

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، رسول خدابخش در آیین اختتامیه دومین جشنواره کتابخوانی عشایری آذربایجان‌شرقی در ییلاقات بسطاملو شهرستان کلیبر اظهار کرد: زندگی عشایری از کهن‌ترین شیوه‌های زندگی است و جذابیت بالایی دارد؛ بنابراین باید ضمن حفظ اصالت آن، از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای زندگی و معیشت عشایر استفاده کرد.

 

وی افزود: زندگی عشایری یکی از جاذبه‌های ارزشمند گردشگری است و بخش‌هایی از آذربایجان‌شرقی نیز از قابلیت‌های مناسبی در این زمینه برخوردار هستند که می‌توان با معرفی آنها، زمینه ایجاد درآمد پایدار برای جامعه عشایری را فراهم کرد.

 

خدابخش با اشاره به نقش زنان در زندگی عشایری گفت: زنان در این سبک زندگی نقش برجسته‌ای دارند و باید از این ظرفیت برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و گردشگری بهره بیشتری گرفت.

 

 

 

 

  • گروه خبری : استان آذربایجان شرقی
  • کد خبر : 288252
کلمات کلیدی
مهسا رمضانی آذربایجان شرقی
خبرنگار

مهسا رمضانی آذربایجان شرقی

تصاویر

333