• 1405/07/08 - 23:28
  • - تعداد بازدید: 241
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

سازمان امور اراضی کشور در صدر ارتباطات مردمی وزارت جهاد کشاورزی

رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: این سازمان در صدر ارتباطات مردمی وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفت.

IMG_20260930_152337_358

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان امور اراضی کشور، داور نامدار با تأکید بر اینکه ارتباط مستقیم با مردم و شنیدن مسائل و مطالبات آنان، یکی از ارکان مهم حکمرانی در حوزه زمین است، بیان کرد: پاسخگویی به مردم را صرفاً یک وظیفه اداری نمی‌دانیم؛ بلکه آن را بخشی از فرآیند شناخت مسئله، تصمیم‌گیری دقیق و ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی به کشاورزان و بهره‌برداران می‌دانیم.

 

رئیس سازمان امور اراضی کشور با اشاره به گزارش عملکرد دفتر ارتباطات مردمی و سفرهای استانی وزارت جهاد کشاورزی در شهریورماه ۱۴۰۵، اظهار کرد: بررسی آمارهای ارتباطات مردمی نشان می‌دهد که موضوع اراضی در صدر موضوعات مطرح‌شده در ملاقات‌های مردمی استان‌ها قرار دارد و در این ماه ۷۱۴ مورد از مسائل مطرح‌شده در این ملاقات‌ها به حوزه اراضی اختصاص یافته است.

 

وی افزود: این آمار به روشنی نشان می‌دهد که زمین یکی از مهم‌ترین و اثرگذارترین موضوعات زندگی، تولید و فعالیت اقتصادی مردم، به‌ویژه کشاورزان و بهره‌برداران بخش کشاورزی است و به همین دلیل، پاسخگویی دقیق، شفاف و تخصصی در این حوزه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

ارتباط با مردم باید به حل مسئله منجر شود

 

رئیس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه ارتباطات مردمی نباید صرفاً به دریافت نامه و ثبت درخواست محدود شود، تصریح کرد: هدف نهایی ارتباط با مردم، شنیدن مسئله، شناخت دقیق موضوع، هدایت درخواست به مسیر تخصصی، پیگیری فرآیند رسیدگی و ارائه پاسخ روشن و قانونی است.

 

نامدار ادامه داد: سازمان امور اراضی کشور در این مسیر تلاش می‌کند ظرفیت‌های ارتباطات مردمی در ستاد و مدیریت‌های امور اراضی استان‌ها را به‌گونه‌ای فعال کند که فاصله میان مطالبه مردم و فرآیند رسیدگی اداری به حداقل برسد و متقاضی بداند درخواست او در چه مسیری قرار دارد و پاسخ آن بر چه مبنایی ارائه می‌شود.

 

وی با اشاره به وجود میز دائمی ارتباطات مردمی در سازمان امور اراضی کشور گفت: این میز یکی از مسیرهای مستقیم ارتباط مردم با سازمان است و می‌تواند نقش مهمی در دریافت مطالبات، راهنمایی مراجعان و پیگیری موضوعات مرتبط با زمین در چارچوب قوانین و مقررات داشته باشد. 

 

اراضی؛ یکی از پرتکرارترین محورهای مطالبات مردم

 

نامدار با اشاره به گزارش وزارت جهاد کشاورزی درباره پراکندگی موضوعی درخواست‌های مردمی در شهریورماه اظهار کرد: حوزه اراضی در کنار حوزه‌های بازرگانی و تسهیلات بانکی، در زمره پرتکرارترین محورهای درخواست‌های مردمی قرار داشته است. 

 

وی افزود: این حجم از مطالبه، مسئولیت سازمان امور اراضی کشور را در زمینه اطلاع‌رسانی، تبیین فرآیندهای قانونی، تسهیل دسترسی مردم به خدمات و پاسخگویی تخصصی دوچندان می‌کند.

 

رئیس سازمان امور اراضی کشور تأکید کرد: بسیاری از مسائل مردم در حوزه زمین، ماهیت تخصصی و بعضاً حقوقی دارد و ممکن است پاسخگویی به آنها نیازمند بررسی سوابق، اسناد، نقشه‌ها، ضوابط و هماهنگی میان چند دستگاه باشد؛ از این رو، پاسخگویی حرفه‌ای باید مبتنی بر بررسی دقیق و ارائه پاسخ مستند باشد، نه صرفاً پاسخ اداری.

 

۲۵ درخواست ارجاعی به سازمان امور اراضی در شهریورماه

 

بر اساس گزارش عملکرد دفتر ارتباطات مردمی و سفرهای استانی وزارت جهاد کشاورزی، در شهریورماه ۱۴۰۵ از مجموع ۲۹۵ درخواست ارجاع‌شده برای پیگیری به معاونت‌ها، سازمان‌ها و مراجع ستادی وزارت جهاد کشاورزی، ۲۵ درخواست به سازمان امور اراضی کشور ارجاع شده است.

 

نامدار با اشاره به این آمار گفت: هر درخواست مردمی، فارغ از تعداد و آمار، برای دستگاه اجرایی یک پیام مدیریتی و یک مسئله قابل بررسی است و سازمان تلاش دارد درخواست‌های مرتبط با مأموریت خود را با رویکرد حل مسئله و در چارچوب قانون دنبال کند.

 

پاسخگویی، حلقه اتصال سازمان با جامعه هدف

 

وی با تأکید بر ضرورت تقویت ارتباط دوسویه میان سازمان و جامعه هدف افزود: در حوزه زمین، ارتباط با مردم باید به‌صورت مستمر و دوسویه باشد؛ یعنی سازمان علاوه بر پاسخگویی به درخواست‌ها، باید از مطالبات و مسائل مطرح‌شده در ارتباطات مردمی برای شناخت نقاط مسئله‌دار، اصلاح فرآیندها، ارتقای اطلاع‌رسانی و بهبود ارائه خدمات نیز استفاده کند.

 

رئیس سازمان امور اراضی کشور خاطرنشان کرد: مردم بهترین منبع برای شناخت بخشی از مسائل اجرایی هستند و انعکاس این مسائل از طریق ارتباطات مردمی می‌تواند به مدیران کمک کند تصمیم‌ها و اقدامات خود را با شناخت دقیق‌تری از واقعیت‌های میدان تنظیم کنند.

 

تأکید نامدار بر استمرار حضور در میدان

 

نامدار با اشاره به اهمیت ملاقات‌های چهره‌به‌چهره و حضور مسئولان در میان مردم گفت: ارتباط مستقیم مدیران با مردم، امکان شناخت بی‌واسطه مسائل را فراهم می‌کند و در کنار سازوکارهای رسمی مکاتبات و سامانه‌های ارتباطی، می‌تواند فرآیند رسیدگی به مطالبات را هدفمندتر کند.

 

بر اساس گزارش شهریورماه، دو هزار و ۲۶۷ نفر در سطح ستاد وزارت جهاد کشاورزی با معاونان وزیر، رؤسای سازمان‌ها و مدیران عامل شرکت‌ها و مؤسسات وابسته دیدار کرده‌اند و در سطح استان‌ها نیز سه هزار و ۹۱۱ مسئله و مشکل در قالب ملاقات‌های مردمی رؤسای سازمان‌های جهاد کشاورزی مورد رسیدگی قرار گرفته است. 

 

پاسخگویی مؤثر، اعتماد مردم را تقویت می‌کند

 

رئیس سازمان امور اراضی کشور در پایان تأکید کرد: سرمایه اصلی هر دستگاه اجرایی، اعتماد مردم است و این اعتماد از مسیر عملکرد، شفافیت، پاسخگویی و پیگیری واقعی مسائل مردم شکل می‌گیرد.

 

وی گفت: سازمان امور اراضی کشور تلاش خواهد کرد با تقویت میز ارتباطات مردمی، توسعه ارتباط با مدیریت‌های امور اراضی استان‌ها، ارتقای اطلاع‌رسانی و پیگیری نظام‌مند درخواست‌ها، صدای مردم و کشاورزان را دقیق‌تر بشنود و پاسخگویی به مطالبات آنان را با جدیت بیشتری دنبال کند.

 

نامدار خاطرنشان کرد: در حوزه زمین، پشت هر درخواست یک مسئله واقعی از زندگی و معیشت مردم وجود دارد؛ بنابراین وظیفه ما این است که آن مسئله را بشنویم، دقیق بررسی کنیم و در چارچوب قانون، برای حل آن پیگیری کنیم.

  • گروه خبری : اخبار روز,اخبار سازمانها و موسسات,سازمان امور اراضی
  • کد خبر : 294185
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان امور اراضی محمدرضا متین
خبرنگار

روابط عمومی سازمان امور اراضی محمدرضا متین