• 1405/03/22 - 12:23
  • - تعداد بازدید: 51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جشنواره گیلاس گلمکان برگزار شد/تولید ۵۵ هزار تن گیلاس و آلبالو در خراسان رضوی

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی از برگزاری جشنواره گیلاس در گلمکان و ثبت ملی این رویداد خبر داد.

IMG_20260612_122218_185

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ،علی اکبر ایزدی مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی با اعلام این خبر گفت:در سال جاری بیش از ۵۵ هزار تن گیلاس و آلبالو در خراسان رضوی تولید شده است و گلمکان یکی از مهم ترین مناطق تولید این میوه با ارزش است .

 

ایزدی افزود:چهارمین جشنوارۀ سالانۀ گیلاس، میراثی که از سال ۱۴۰۱ بنا نهاده شده و هر ساله برگزار می‌شود، امسال با مشارکت و میزبانیِ بخش خصوصی و همکاری سازمان جهاد کشاورزی برگزار می‌گردد. این رویداد فرصتی است برای پاسداشت زحمات باغداران زحمت‌کش و معرفی ظرفیت‌های بی‌بدیل کشاورزی و گردشگری این منطقه توریستی و گردشگری در استان.

 

ایزدی افزود؛ثبت جشنواره گیلاس گلمکان در تقویم رویدادهای گردشگری کشور، گامی مهم در مسیر معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، باغی و گردشگری شهرستان و همچنین تقویت برند محصولات بومی منطقه است.

 

مدیر باغبانی خراسان رضوی ادامه داد : همچنین آیین رونمایی رسمی از این رویداد مهم گردشگری با حضور مسئولان استانی و شهرستانی برگزار خواهد شد. 

 

این جشنواره با هدف معرفی ظرفیت‌های ارزشمند باغی و کشاورزی، حمایت از تولیدکنندگان محلی و معرفی توانمندی‌های هنرمندان صنایع‌دستی به‌ویژه بانوان فعال این حوزه برگزار می‌شود. 

  • گروه خبری : استان خراسان رضوی
  • کد خبر : 271276
کلمات کلیدی
قناد خراسان رضوی
خبرنگار

قناد خراسان رضوی