گردشگری عشایر فرصتی برای ارز آوری کشور

گردشگری عشایر فرصتی برای ارز آوری کشور

رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: گردشگران داخلی و خارجی شدیداً علاقه مند هستند چند شبی را در عمق مناطق عشایری حضور پیدا کنند و طبیعت زیبا و زندگی عشایر که سراسر تلاش و تولید است را ببینند که این فرصتی برای ارزآوری کشور است.

توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از راه های ارتقا درآمد سرانه است

توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی یکی از راه های ارتقا درآمد سرانه است

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که حمایت از طریق تسهیلات اشتغال روستایی اثرگذاری خوبی داشته است، تصریح کرد: توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی، گیاهان دارویی، فرآوری و صنایع بسته بندی ارزش افزوده بالایی دارد و یکی از راه های ارتقا درآمد سرانه است.

استاندار خراسان شمالی:

استاندار خراسان شمالی:

استاندار خراسان شمالی با اشاره به جامعه 30 هزار نفری عشایر این استان، گفت: عشایر این استان به عنوان یکی از بازوان مهم پروژه‌های تولیدی کشور به شمار می‌روند

25 درصد پروتئین کشور توسط عشایر تولید می‌شود

25 درصد پروتئین کشور توسط عشایر تولید می‌شود

رئیس فراکسیون عشایری و نماینده مردم اسفراین در مجلس گفت: عشایر 1.5 درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما هر ساله 170 هزار تن گوشت قزمز، 25 درصد پروتئین و 35 درصد صنایع دستی کشور را تولید می کنند.