برگزاری کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها »
.jpg)
کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روشهای محاسبه و سیاستها» با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استانهای کشور و سایر علاقهمندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهشها برگزار شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهشهای برنامهریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، این کارگاه آموزشی با ارائهی دکتر علی اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر گروه پژوهشی برنامهریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعهی روستایی در روز دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استانهای کشور و سایر علاقه مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهشها برگزار شد.
مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاستها» و «شاخصهای امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پس از آن انواع نظامهای (سیستمهای) غذا در سطح منطقهای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزشهای بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاستهای امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخصهای اندازهگیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بینالمللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخصهای بینالمللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخصهای ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیهای) خانوار و فرد و مقایسه آنها، بخشهای پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاهها و پرسش و پاسخ از سوی شرکتکنندگان و مدرس کارگاه، پایانبخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.