• 1403/07/24 - 11:07
  • - تعداد بازدید: 30
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها »

 

کارگاه آموزشی با عنوان «امنیت غذایی، مفاهیم، روش‌های محاسبه و سیاست‌ها» با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان‌های کشور و سایر علاقه‏‌مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‌ها برگزار شد.

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی موسسه پژوهش‌های برنامه‌ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی، این کارگاه آموزشی با ارائه‌ی دکتر علی‏ اکبر باغستانی، عضو هیات علمی و مدیر گروه پژوهشی برنامه‌ریزی راهبردی کشاورزی و امنیت غذایی موسسه پژوهش‌‏های برنامه‏ ریزی، اقتصادکشاورزی و توسعه‌ی روستایی در روز دوشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۳ با حضور جمعی از مدیران و کارشناسان سازمان جهادکشاورزی استان‌های کشور و سایر علاقه‏ مندان به صورت ویدئوکنفرانس (وبینار) توسط واحد آموزش موسسه پژوهش‌ها برگزار شد.

مطالب این کارگاه در سه محور اصلی، «مفاهیم امنیت غذایی»، «سیاست‌ها» و «شاخص‌های امنیت غذایی» سازماندهی و ارایه شد. آشنایی با تعاریف، ارکان و اجزاء امنیت غذایی در قالب محور نخست، مورد اشاره قرار گرفت. پس‏ از آن انواع نظام‌های (سیستم‌های) غذا در سطح منطقه‌ای، ملی و جهانی ارایه و پس از آن ارزش‌های بنیادین و اسناد بالادستی به منظور طراحی سیاست‌های امنیت غذایی کشور، معرفی شدند. همچنین انواع شاخص‌های اندازه‌گیری وضعیت امنیت غذایی در سطوح بین‌المللی، ملی، خانوار و فرد معرفی شدند. پس از آن، با توجه به شاخص‌های بین‌المللی و ملی مرتبط با امنیت غذایی، وضعیت و جایگاه امنیت غذایی جمهوری اسلامی ایران مورد توجه قرار گرفت. تبیین شاخص‌های ارزیابی وضعیت امنیت غذایی (تغذیه‌ای) خانوار و فرد و مقایسه آن‌ها، بخش‌های پایانی مطالب کارگاه را تشکیل داده بود. تبادل نظرات، دیدگاه‌ها و پرسش و پاسخ از سوی شرکت‌کنندگان و مدرس کارگاه، پایان‌بخش مطالب مطرح شده در کارگاه آموزشی مورد نظر بود.

  • گروه خبری : موسسه پژوهش های برنامه ریزی،اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی,اخبار سازمانها و موسسات
  • کد خبر : 185527
موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی سحر روستائی
خبرنگار

موسسه پژوهشهای برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی سحر روستائی