• 1403/06/17 - 08:37
  • - تعداد بازدید: 1812
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بدهی گندمکاران به زودی پرداخت می‌شود

در پی درج گزارشی تحت عنوان « 103همت بدهی دولت سیزدهم به گندمکاران» به تاریخ ۲۷ مردادماه در روزنامه مردم سالاری، توضیحات زیر از سوی روابط عمومی شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران ارسال شده است که این جوابیه بطور کامل برای تنویر افکار عمومی حضور خوانندگان روزنامه تقدیم می‌ شود. در این جوابیه آمده است:
1- خرید تضمینی گندم داخلی از گندمکاران با هدف حمایت از تولید محصولات اساسی کشاورزی در داخل و تامین امنیت شغلی کشاورزان انجام می‌ شود و تا تاریخ تنظیم این توضیح (۱۱ شهریور ۱۴۰۳)، ۱۱ میلیون و ۸۴۰ هزار تن گندم به ارزش ۲۰۸ و ۵۸۰ میلیارد تومان در ۳۱ استان خریداری شده که ۹۶ هزار و ۲۷۰ میلیارد تومان، معادل بیش از ۴۶ درصد از مطالبات گندمکاران پرداخت شده است.
2- قیمت خرید تضمینی گندم از کشاورزان در سال گذشته به ازای هر کیلو گرم ۱۵ هزار تومان بود که امسال به ۱۷۵۰۰ تومان افزایش یافته و در پایان دهه نخست شهریور ماه سال گذشته ۱۰ میلیون و ۲۷۷ هزار تن گندم به ارزش ۱۵۳ هزار و ۴۰۱ میلیارد تومان گندم از کشاورزان خریداری شده بود که در سال جاری باتوجه به افزایش یک میلیون و ۶۱۳ هزار تنی میزان خرید و ازدیاد ۲۵۰۰ تومانی نرخ خرید هر کیلوگرم گندم، ارزش گندم‌ های خریداری شده نسبت به سال گذشته از رشدی بالغ بر ۳۶ درصد برخوردار بوده است.
3- براساس بند « ث» تبصره ۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کشور، سازمان برنامه و بودجه کشور مکلف است اعتبار مورد نیاز برای خرید گندم را حداکثر در ۶ ماه اول سال جاری یعنی تا ۳۱ شهریور ماه جاری و همزمان با خرید تضمینی گندم، تخصیص و پرداخت نماید که پیگیری مرتب به صورت مداوم و مستمر در طول عملیات خرید تضمینی ادامه دارد.
4- در نهایت همانطور که رئیس جمهور محترم در نخستین گفت‌ وگوی تلویزیونی خود با مردم اعلام فرمودند، مشکل پرداخت پول گندمکاران در حال حل شدن است، ضمن اینکه معاون اول ایشان نیز عنوان کردند، بیش از ۸۵ درصد بدهی دولت به گندمکاران عزیز، مصوب و تخصیص آن انجام شده و در مرحله پرداخت است که در روزهای آینده نسبت به واریز آن به حساب این عزیزان اقدام خواهد شد.

لینک روزنامه

  • گروه خبری : روشنگری رسانه ای
  • کد خبر : 183391
کلمات کلیدی
صمیمه خدامی عباسیه
خبرنگار

صمیمه خدامی عباسیه