• 1403/08/09 - 17:25
  • - تعداد بازدید: 136
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در مذاکرات وزارت جهادکشاورزی و کمیته امداد مطرح شد:

بخشی از وجوه زکات وارد چرخه تولید کوچک‌مقیاس و مشاغل خرد روستایی می‌شود

 

وزیر جهادکشاورزی و رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با دستور کار مولد‌سازی بخشی از وجوه زکات در مشاغل کشاورزی کوچک‌مقیاس دور میز مذاکره نشستند.

 

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهادکشاورزی، غلامرضا نوری در دیدار سید مرتضی بختیاری که با حضور نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی و رییس شورای عالی زکات برگزار شد، اظهار داشت: ادای فریضه الهی زکات به واسطه فرهنگ‌سازی سالیان اخیر و به برکت تدین کشاورزان زحمت‌کش بیش از گذشته در جامعه کشاورزی ریشه دوانده است.

 

وی با اشاره به آثار وضعی و اخروی زکات گفت: براساس نص صریح قرآن و روایات معصومین علیهم‌السلام، زکات روزی را افزون و فقر را از جامعه دور می‌کند و بر ما لازم است که در ترویج و عمل به این وظیفه شرعی کوشا باشیم.

 

نوری ضمن قدردانی از ادای مسوولیت کمیته امداد در تکالیف تعریف شده، تاکید کرد: این نهاد انقلابی که مزین به نام بنیان‌گذار کبیر انقلاب است در طول این سال‌ها، گام‌های موثری برای توانمندسازی جامعه هدف و احیای فریضه الهی مساوات برداشته است.

 

وی در ادامه با اشاره به توافق‌های قبلی وزارت و کمیته امداد تاکید کرد: وزارت جهادکشاورزی در اجرای تفاهم‌نامه‌ها که بیشتر بر توانمندسازی روستاییان با ایجاد مشاغل خرد در زیر‌بخش‌های کشاورزی مقرر شده، پایبند است.

 

وزیر جهادکشاورزی در همین رابطه افزود: کشت گیاهان دارویی، زنبورداری و واحد‌های کوچک‌مقیاس دامداری از این قبیل موارد است که با تجمیع تسهیلات و مولد‌سازی مبالغ زکات می‌توان در ایجاد مشاغل خرد و شکوفایی اقتصاد روستا و افزایش تولید غذا در کشور قدم‌های موثری برداشت.

 

نوری یادآور شد: توان فنی و مهندسی برای اجرای طرح‌های مشترک با کمیته امداد را پای کار خواهیم آورد و به کمک هم سیاست محوری کشاورزی روستا‌پایه را در راستای تولید بیشتر و کمک به سفره آحاد مردم، محقق خواهیم ساخت.

 

کشاورزان خط مقدم احیای زکات کشور هستند

سیدحسن ربانی نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهادکشاورزی و رییس شورای عالی زکات کشور هم در این دیدار گفت: کشاورزان زحمت‌کش خط مقدم احیای زکات در کشور هستند و امیدواریم با جلب اعتماد مردم این سنت حسنه اسلامی در جامعه رواج بیشتری یابد.

 

توانمندسازی و خوداتکایی محصول اجرای برنامه‌های کمیته امداد است

سیدمرتضی بختیاری رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) در این دیدار ضمن مروری بر وظایف و کارکردهای کمیته، سه رکن؛ اشتغال، مسکن و خودباوری و خوداتکایی را اهداف برنامه توانمندسازی مددجویان کمیته امداد برشمرد و افزود: در ایجاد اشتغال اقدامات راه‌گشایی انجام شده است به طوری که کمیته امداد ۱۰ درصد پیله تر ابریشم کشور را تولید می‌کند و نشان فرش تولیدی این کمیته ثبت جهانی شده است.

 

وی نقش وزارت جهادکشاورزی را در فعالیت‌های کمیته امداد پررنگ دانست و گفت: بخش قابل توجهی از فعالیت توانمندسازی مددجویان در حوزه‌های کشاورزی، دامپروری، آبزی‌پروری مرتبط با حوزه‌ی کاری این وزارتخانه است و همکاری دو مجموعه می‌تواند اهداف مورد پیگیری را سریعتر محقق سازد.

 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدی
  • کد خبر : 186734
مریم  مهدوی
خبرنگار

مریم مهدوی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید