نخستین جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان سنقر برگزار شد
نخستین جشنواره طبخ آبزیان با عنوان «ماهی، غذای سلامتی» 29بهمن ماه 1403 با حضور فرماندار و جمعی از مدیران شهرستان سنقر، مدیرکل شیلات استان کرمانشاه و رئیس اداره شیلات سنقر و با حضور گسترده مردم سنقر در کانون امام خمینی (ره) این شهرستان برگزار شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی اداره کل شیلات استان کرمانشاه؛ در این جشنواره که با هدف ترویج و اشاعه فرهنگ مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار برگزار شد، شرکت کنندگان غذاهای تهیه شده خود با انواع آبزیان و با روش های مختلف پخت سالم را به رقابت گذاشتند.
تمامی غذاهای حاضر در این جشنواره توسط دو تن از داوران مطرح آشپزی در بخش های مختلف از جمله خلاقیت و نوآوری، حفظ ارزش غذایی آبزی مورد پخت، طعم و بوی غذا، حداقل استفاده از روغن و سرخ کردن، تزیین و چیدمان و استفاده از مواد اولیه تازه و... مورد داوری قرار گرفت و در نهایت از نفرات برگزیده با اهدای لوح سپاس و هدایای نقدی تقدیر شد.
در این جشنواره همچنین یک کارشناس تغذیه درخصوص ارزش غذایی آبزیان، نحوه صحیح پخت و ادغام دیگر مواد غذایی با آبزیان جهت ارتقای ارزش تغذیه ای این منبع مهم غذایی صحبت کرد.
گفتنی است برگزاری ایستگاه نقاشی کودکان از جمله برنامه های جانبی این جشنواره بود که با استقبال گسترده کودکان مواجه شد و در نهایت نیز تمامی کودکان حاضر در این جشنواره، به رسم یادبود هدایایی دریافت کردند.