• 1402/08/20 - 12:55
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کارخانه های فرآوری ماهی استان کارخانه های غیر فعال پودر ماهی کشور را به چرخه تولید بازگرداند

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان ،در حاشیه بازدید محسن کوشش تبار معاون محترم هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزیر کشور وهیئت همراه از کارخانه بسته بندی وفرآوری ماهی پازن تارزار،از ظرفیت بالای استان جهت توسعه فراوری وبسته بندی وصادرات ماهی،خبر داد.

دکتر برزگر، با اشاره به،فعالیت 10 کارخانه‌ی فرآوری و بسته‌بندی ماهی قزل‌آلای سردابی با ظرفیت تولید سالانه 30 هزار تن در استان، گفت: از این میزان 500 تن تا پایان سال به کشور‌های روسیه، ارمنستان و کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس صادرمی‌شود.

همچنین،مدیر شیلات وآبزی پروری استان گفت : در برنامه‌ هفتم توسعه افزایش صادرات ماهی قزل‌آلای استان به میزان 5 هزار تن پیش‌بینی شده است که در همین راستا سه کارخانه‌ فرآوری و بسته‌بندی آبزیان با ظرفیت اسمی 8هزار تن در دست تاسیس و بهره برداری است.

ملک‌پور ،اضافه کرد: در 10 کارخانه فرآوری و بسته‌بندی ماهی قزل‌آلای سردابی استان 200 نفر به‌ صورت مستقیم و 400 نفر به صورت غیرمستقیم  مشغول به کار هستند.

فرآوری 3 هزار تن ماهی  قزل‌آلا در یکی از واحدهای تولیدی چهارمحال و بختیاری

امین مالکی، مدیرعامل شرکت فرآورده‌های گوشتی پازن تاراز نیز در ادامه گفت: این شرکت یکی از شرکت‌های تبدیلی و جزء بزرگترین واحد‌های فرآوری ماهیان سردابی کشور است.

مالکی،گفت:فعالیت کارخانه های فرآوری استان،کارخانه های تولید پودر ماهی غیر فعال را به چرخه تولید بازگرداند.
وی،اظهار کرد: تکمیل زنجیره باعث شده است یک گرم از ضایعات ماهی این کارخانه هدر نرود وهفته ای 10 تن ضایعات به کارخانه های پودر ماهی ارسال می گردد.
مالکی،گفت:فعالیت کارخانه های فرآوری ماهی استان،کارخانه های تولید پودر ماهی غیر فعال کشور را به چرخه تولید بازگرداند.
  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 35102
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی