• 1402/05/07 - 09:28
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید 27 هزار تُن گوشت قرمز در چهارمحال و بختیاری

رییس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در این استان سالانه 27 هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌شود، گفت: از این میزان 12 هزار تُن در داخل استان مصرف و مابقی به نقاط دیگر کشور ارسال می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری، حسین
برزگر با اشاره به اینکه در این استان
سالانه 27 هزار تُن گوشت قرمز تولید می‌شود، گفت: از این میزان 12 هزار تُن در
داخل استان مصرف و مابقی به نقاط دیگر کشور ارسال می‌شود
.

رییس جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه سرانه مصرف گوشت قرمز در این
استان 12 کیلوگرم است، ادامه داد: ایجاد مجتمع‌های دامپروری و اصلاح نژاد دام از
جمله اقداماتی است که در راستای افزایش تولید گوشت قرمز در استان انجام می‌شود
.



وی
افزود: هم‌اکنون عملیات اجرایی 14 واحد دامپروری بزرگ صنعتی در استان با سرمایه‌گذاری
هلدینگ‌ها و نهادهای اقتصادی در استان آغاز شده است
.



برزگر
اضافه کرد: در استان ما سالانه 300 هزار تن لبنیات تولید می‌شود و همچنین مرغداری‌های
ما ظرفیت جوجه‌ریزی 20 میلیون قطعه را به صورت سالانه دارا هستند
.



وی
عنوان کرد: ایجاد مجتمع‌های دامپروری صنعتی به ما کمک می‌کند تا زنجیره ارزش
افزوده تولید گوشت از ابتدا یعنی از مرحله تولید خوراک دام تا مرحله کشتار و بسته‌بندی
در این مراکز انجام شود و سود قابل توجهی نصیب تولیدکننده شود
.





رییس جهاد کشاورزی استان بیان کرد: با فعال شدن واحدهای بسته‌بندی گوشت قرمز در استان
زمینه برای بسته‌بندی پوست، پودر خون و پودر استخوان نیز فراهم می‌شود
.

  • گروه خبری : استان چهار محال و بختیاری
  • کد خبر : 32620
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی