• 1404/02/15 - 12:19
  • - تعداد بازدید: 16
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی در همدان

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان از افزایش ۱۳ درصدی جوجه‌ریزی مرغداری سطح این استان در فروردین امسال نسبت به مشابه سال گذشته خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ،مصطفی ترکمان اظهار کرد: در فروردین سال‌جاری مرغداری‌های سطح استان همدان افزون‌ بر سه میلیون و ۸۱۴ هزار قطعه جوجه‌ریزی داشتند که در مقایسه با فروردین سال گذشته با ۱۳ درصد افزایش همراه بوده است.

وی میزان جوجه‌ریزی واحدهای مرغداری‌ سطح استان در فروردین سال گذشته را سه میلیون و ۳۷۹ هزار قطعه برشمرد و خاطرنشان کرد: طی ۱۲ روز از اردیبهشت امسال نیز مرغداری‌های استان یک میلیون و ۴۶۱ هزار و ۳۸۰ قطعه جوجه‌ریزی داشته‌اند.

ترکمان میزان تولید گوشت مرغ استان همدان را از ابتدای اردیبهشت امسال تاکنون حدود ۲۸۹۴ تُن برشمرد و بیان کرد: به‌طور میانگین روزانه ۲۵۳ تُن گوشت مرغ در استان همدان کشتار می‌شود که از این میزان مرغ کشتار شده حدود ۲۳ تُن آن به خارج از استان ارسال می‌شود.

وی با اشاره به قیمت کاهشی گوشت مرغ، یادآور شد: در حال حاضر هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار با قیمت ۸۲ تا ۸۴ هزار تومان در حال عرضه به مشتریان است.

به گفته مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهادکشاورزی استان همدان در روزهای گذشته قیمت تخم‌مرغ نیز حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد کاهش داشته است.

  • گروه خبری : استان همدان,منتخب استانها
  • کد خبر : 198349
کلمات کلیدی
روابط عمومی همدان عبدلی پور
خبرنگار

روابط عمومی همدان عبدلی پور