• 1396/07/01 - 11:35
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نگرانی در تامین گوشت قرمز مورد نیاز استان قزوین ایام محرم وجود ندارد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در خصوص تامین گوشت قرمزمورد نیاز شهروندان در ایام ماه‌های محرم و صفر هیچ‌گونه نگرانی وجود ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، محمد پورطرق افزود: استان هرمزگان بر اساس آمار موجود، دارای 1 میلیون و 300 هزار راس بز و گوسفند، 42 هزار راس گاو و 21 هزار نفر شتر است و ظرفیت تولید گوشت قرمز در حال حاضر بیش از 7100 تن در سال است.

این مقام مسئول در بخشی از سخنان خود با اشاره به این که علاوه بر تولید گوشت سالانه 25 هزار تن شیر خام تولید می‌شود اظهار داشت: در بخش صنایع جانبی و تکمیلی در استان 20 واحد جمع‌آوری شیر خام با ظرفیت 32 تن، 5 کارخانه شیر و لبنی با ظرفیت اسمی 390 تن در سال و یک واحد کشتارگاه صنعتی دام با ظرفیت اسمی 45 هزار راس دام سبک و 135هزار دام سنگین وجود دارد.

پورطرق اضافه کرد: هم اکنون از 20 واحد جمع‌آوری شیر خام فقط 2 واحد و از 6 واحد کارخانه شیر و مواد لبنی 3 واحد فعال هستند که این امر نیازمند حمایت‌های لازم از این صنعت است.

با توجه به فرا رسیدن ایام محرم سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان در خصوص تامین کالاهای اساسی از جمله گوشت قرمز برنامه‌ریزی مناسب را به عمل آورده است.
  • گروه خبری : استان هرمزگان
  • کد خبر : 76903
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی