• 1403/08/22 - 09:31
  • - تعداد بازدید: 23
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ در لرستان

مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ در استان گفت: لرستان با ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت سفید در کشور است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از جهاد کشاورزی استان لرستان، اسداللهی در حاشیه بازدید از مرغداری‌های خرم‌آباد با اشاره به افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت سفید در استان اظهار کرد: این افزایش تولید نتیجه تلاش‌های مستمر و استفاده از تکنولوژی‌های مدرن در واحد‌های مرغداری استان بوده است.

وی افزود: لرستان با ۶۳۰ واحد مرغداری و ظرفیت ۱۵ میلیون قطعه مرغ، یکی از قطب‌های مهم تولید گوشت سفید در کشور است.

به گفته مدیر بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی لرستان در هفت ماهه امسال بیش از ۲۸ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام و حدود ۹۳ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

اسداللهی گفت: طبق برنامه‌ریزی‌ های انجام شده حدود ۴۵ یا ۵۰ هزار تن مرغ به استان‌های هم‌جوار به‌ویژه استان خوزستان ارسال خواهد شد.

  • گروه خبری : استان لرستان
  • کد خبر : 187747
کلمات کلیدی
روابط عمومی جهادکشاورزی لرستان محسن سلاح ورزی
خبرنگار

روابط عمومی جهادکشاورزی لرستان محسن سلاح ورزی