• 1403/11/18 - 12:41
  • - تعداد بازدید: 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ظرفیت مرغداری‌های گوشتی در قم به ۳۰ هزار قطعه می‌رسد

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: ظرفیت پرورش مرغ در واحدهای مرغداری گوشتی استان به ۳۰ هزار قطعه که از نظر اقتصادی حجم قابل قبولی است، خواهد رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم، منصور دیان اردستانی در این رابطه بیان کرد: تلاش می‌کنیم با فراهم نمودن امکان اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری گوشتی تا ظرفیت اقتصادی ۳۰ هزار قطعه، سطح تولید استان در این بخش را به میزان قابل توجهی افزایش دهیم.

وی افزود: با اجرای این طرح ضمن حفظ حرایم بهداشتی، امکان ایجاد ظرفیت در واحدهای مرغداری گوشتی استان تا سه میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه وجود دارد، حتی در صورت تحقق تنها ۵۰ درصد از برنامه پیشنهادی قابلیت توسعه تا یک میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه فراهم خواهد شد.

وی با اشاره به لزوم اجرای هرچه سریع‌تر این برنامه با همکاری مرغداران استان، ادامه داد: هم اینک ۲۲۴ واحد مرغداری گوشتی در قم (به ظرفیت حدود ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار قطعه در مجموع) با کمتر از میزان اقتصادی ۳۰ هزار قطعه در هر واحد فعالیت می‌کنند.

  • گروه خبری : استان قم
  • کد خبر : 193015
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان قم سید مجتبی موسوی