تأمین امنیت غذایی مردم راهبرد اصلی جهاد کشاورزی قم است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: تولید با کیفیت انواع محصولات و تامین امنیت غذایی مردم راهبرد اصلی بخش کشاورزی استان است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، عباس پورمیدانی بیان کرد: با وجود
محدودیتهای آبی و تنشهای محیطی، بخش کشاورزی قم هم در زمینه تولید محصولات زراعی
و باغی و هم در زمینه تولید دام و طیور و شیلات، جایگاه مناسبی دارد و میتواند
حجم قابل توجهی از نیازهای غذایی مردم استان را به خصوص در زمینه دام و طیور تامین
کند.
گوشت قرمز و گوشت مرغ و تخم مرغ، توانایی تامین نیازهای استان را دارد و اقدامات
لازم برای رفع کمبودهای احتمالی در مواقع پیک مصرف، انجام شدهاست. وی ادامه داد:
در شرایط عادی سهم تولید محصولات دامی استان به خصوص در مورد تخم مرغ به اندازهای
است که حجم قابل توجهی از آن به دیگر استانها ارسال میشود.
در بخش تولید محصولات زراعی و باغی
نیز، کشاورزی قم طی سالهای اخیر موفقیتهای زیادی داشته و توانسته است با حفظ
سطح زیر کشت، میزان تولید محصول را افزایش دهد. اکنون کشت انواع محصولات زراعی و
باغی همچون گندم، جو، کلزا، پسته، انواع میوههای درختی و صیفیجات در قم انجام میشود
که نقش مهمی در تامین امنیت غذایی مردم استان دارد. همچنین مدتی است که بر اساس
راهبرد تغییر الگوی کشت، ایجاد و توسعه گلخانهها در سطح استان قم مورد توجه جدی
قرار گرفته است و بسیاری از محصولات کشاورزی و غذایی مورد نیاز مردم در محیط
گلخانه با رعایت استانداردهای تعیین شده، تولید میشود.