اراضی تحت کشت ارگانیک کشور به 300 هزار هکتار افزایش مییابد
مدیرکل دفتر ترویج دانش وفنآوری کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: اراضی تحت پوشش کشت ارگانیک کشور تا چند سال دیگر به 300 هزار هکتار توسعه مییابد و 200 هکتار از اراضی قابل کشت نیز برای کشت غذای کامل سالم و فاقد سموم و کودهای شیمیایی اختصاص پیدا میکند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان قم، اسماعیل کرمی دهکردی در آئین روز ملی مزرعه، ترویج و توسعه کشاورزی ارگانیک در محل مجتمع کشت و صنعت زیتون
فدک قم، افزود: طبق پیش بینیهای انجام گرفته دریک بازده زمانی مشخص و بعد از اجرای
مرحله نخست، اراضی تحت پوشش کشت ارگانیک کشور برای تولید غذای سالم و فاقد سموم و
کودهای شیمیایی به 800 هزار هکتار افزایش مییابد.
وی خاطرنشان کرد: درحال حاضر فقط
35 هزار هکتار از اراضی کشور تحت کشت ارگانیک بوده که از این بین 11 هزار هکتار را
کشت زارعی شامل شده است.
وی گفت: حرکت به سمت کشاورزی
ارگانیک و سازگار با محیط زیست با فناوریهای نو از اهداف و آمال وزارت جهاد کشاورزی است.
کرمی دهکردی با اشاره به ظرفیتهای
مغفول مانده کشور درتولید زیتون بیان کرد: تنها 70 هزار هکتار از اراضی کشور زیر
کشت زیتون بوده در حالی ظرفیت واقعی کشور بسیار بیشتر از این مقدار است.
مدیرکل دفتر ترویج دانش و فنآوری
کشاورزی گفت: بعد از دوران انقلاب صنعتی، با تولید انبوه محصولات کشاورزی و
استفاده بیش از حد از سموم و کودهای شیمیایی در حق محیط زیست اجحاف و ظلم شده است.
وی خاطرنشان کرد: برنامه و هدف
تولیدات کشاورزی باید به نحوی باشد که در کنار تولید و تامین نیاز غذایی کشور،
محصول سالمی نیز به دست مردم برسد.
وی گفت: درسطح دنیا فقط 2 درصد از
اراضی کشور تحت کشت ارگانیک بوده و در بقیه اراضی عملا از سموم و کودهای شیمیایی
استفاده میشود.
مجتمع کشت و صنعت زیتون فدک در
مساحتی بالغ بر 120 هکتار از سال 1375 در جوار جاده قدیم قم-کاشان ترتیب یافته
است.