• 1395/08/26 - 11:41
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

اجرای طرح اصلاح وزن کشتار مرغ گوشتی در قم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خبر داد: اجرای طرح اصلاح وزن کشتار مرغ گوشتی در قم رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از اجرای طرح اصلاح وزن کشتار مرغ گوشتی در این استان خبر داد. محمد رضا طلایی اظهار داشت: با عنایت به سیاست وزارت جهادکشاورزی مبنی بر کاهش سن و وزن کشتار مرغ گوشتی در جهت افزیش بهره وری ، کاهش ضایعات لاشه و افزایش کیفیت گوشت و همچنین ایجاد بستر لازم جهت توسعه صادرات این محصول و به منظور بهبود بهداشتی فرآیند تولید تا عرضه گوشت مرغ جهت تامین سلامت جامعه ، مقرر گردیده اجرای طرح مذکور از ابتدای آذر ماه در سراسر کشور به طور همزمان عملیاتی گردد. وی با اشاره به اینکه این طرح از اول آذماه در استان قم به موازات سراسر کشور به مرحله اجرا در خواهد آمد، افزود: طبق ابلاغیه وزارتخانه، میانگین وزن لاشه بایستی یک کیلو و 800 گرم باشد، یعنی از یک کیلو و 200 گرم تا دو کیلو و 200 گرم و لاشه های بالاتر از این میزان باید برای قطعه بندی استفاده شود و از اول آذرماه در مراکز عرضه مرغ، لاشه بالاتر از 2 کیلو و 200 گرم عرضه نخواهد شد. وی تصریح کرد: بر اساس ضریب تبدیل حداکثر بازدهی مرغ گوشتی تا سن 42 روزگی است و بعد ازآن به میزان دانی که می خورد، گوشت تولید نمی کند. طلایی به سایر اهداف و مزایای طرح اصلاح وزن کشتار نیز اشاره کرد و بیان داشت: کاهش بیماریها و به تبع آن کاهش درصد تلفات واحدهای مرغداری، کاهش هزینه های سوخت و انرژی در یک دوره پرورش، کاهش ضریب تبدیل غذایی(افزایش بهره وری)، اقتصادی شدن تولید از طریق افزایش تعداد دوره های پرورش در سال، کاهش هزینه های واکسیناسیون و درمان، صرفه جویی ارزی در بخش خوراک ، دارو، واکسن و ...، ساماندهی تولید جوجه یک روزه، افزایش تولید در سال با استفاده از پتانسیل موجود و بدون افزایش کمی مرغداریها و افزایش صادرات گوشت مرغ با توجه به استاندارد سازی کمی و کیفی لاشه از جمله اهداف و مزایای اجرای این طرح به شمار می رود. وی اجرای این طرح را مصداق بارز اقتصاد مقاومتی دانست و خاطر نشان کرد: اجرای این طرح از دو منظر قابل بررسی است، یکی از دید مصرف کننده که کیفیت لاشه مرغ بسیار بالاتر می رود و دیگری از دید تولید کننده است که با اجرای این طرح هزینه های تولید به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا می کند. گفتنی است، در استان قم حدود 330 واحد پروانه صنعتی مرغ گوشتی به ظرفیت حدود 6 میلیون و 100 هزار قطعه وجود دارد و میزان تولید مرغ گوشتی در استان قم حدود 36 هزار تن در سال می باشد.
  • گروه خبری : گره مجوزدهی زیرپورتال اصلی,استان قم,اخبار سازمانها,گره مجوزدهي زيرپورتال مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی,كپي تستي صفحه اصلي مركز روابط عمومي,اداره کل روابط عمومی
  • کد خبر : 68800
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر