• 1403/05/06 - 08:28
  • - تعداد بازدید: 8
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سطح گلخانه های شهرستان سیب و سوران به ۱۶۰ هکتار ارتقا می یابد

مدیر جهادکشاورزی شهرستان سیب و سوران از آغاز آماده سازی گلخانه های این شهرستان جهت کشت خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، محمد حنیف سپاهی افزود:هم اکنون سطح گلخانه های سیب و سوران ۱۱۰ هکتار می باشد که پس از آماده سازی بستر کشت، از اول شهریور زیر کشت محصولاتی مانند گوجه ، خیار ، بادمجان ، کدو می‌رود.

وی پیش بینی کرد: بیش از ۱۷هزار تن انواع محصول گلخانه ای در سیب و سوران تولید و به بازار های داخلی و خارج از کشور صادر خواهد شد.

محمد حنیف سپاهی با اشاره به توسعه کشت در فضاهای کنترل شده و بسته در راستای سیاستها و اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: امسال با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ۵۰هکتار گلخانه جدید در سطح شهرستان در دست اجراست که با اجرا و بهره برداری از این طرح ها، سطح زیر کشت محصولات گلخانه ای سیب و سوران به ۱۶۰هکتار می رسد.

مدیر جهاد کشاورزی سیب و سوران اظهار داشت با توسعه گلخانه ها ،برای بیش از ۳۰۰۰هزار نفر بصورت مستقیم فرصت شغلی ایجاد شود.

  • گروه خبری : استان سیستان و بلوچستان
  • کد خبر : 180249
مصطفی حمزه ای روابط عمومی  جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان
خبرنگار

مصطفی حمزه ای روابط عمومی جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان