• 1403/07/28 - 12:36
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ارتقا بالغ بر یک میلیون تن ظرفیت تولید صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان

مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان گفت: از ابتدای امسال ۱۶ واحد صنایع تبدیلی و غذایی به ظرفیت ۳۲ هزار تن، در زمینه های نگهداری ، بسته بندی و فرآوری خرما، پسته، گوشت قرمز و گلاب گیری با سرمایه گذاری بیش از دو هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال در سطح استان به بهره برداری رسید.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان، عباسعلی دهباشی افزود: با راه اندازی این واحدها، تعداد واحد های صنایع غذایی و تبدیلی به ۲۸۴ واحد با ظرفیت یک میلیون و ۵۳۶ هزار تن ارتقا یافته است.

وی بیان کرد: صنایع تبدیلی و غذایی در استان شامل عمل آوری، بسته بندی و کنسرو آبزیان ، کشتارگاه ها و کارخانجات خوراک دام و طیور، فرآورده های لبنی،نگهداری، فرآوری و بسته بندی خرما، درجه بندی و بسته بندی حبوبات و غلات، انواع دمنوش و گلاب گیری می باشد.

گفتنی است با راه اندازی واحدهای جدید صنایع تبدیلی و غذایی در استان برای ۲۰۰ نفر فرصت شغلی مستقیم فراهم شده است.

  • گروه خبری : استان سیستان و بلوچستان
  • کد خبر : 185775
مصطفی حمزه ای روابط عمومی  جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان
خبرنگار

مصطفی حمزه ای روابط عمومی جهادکشاورزی سیستان وبلوچستان