• 1402/04/21 - 09:03
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان مورد بررسی قرار می‌گیرد

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان از رصد و پایش روند فعالیت واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از واحد روابط عمومی اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان، ولی اله زمانی تصریح کرد: در راستای ارتقای کیفیت تولید و عرضه نان مطلوب به هم استانی‌های عزیز توسط اکیپ‌های بازرسی و نظارت کارشناسان اداره کل غله و خدمات بازرگانی با همکاری اداره کل استاندارد و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی از واحدهای نانوایی سطح شهر زنجان از نحوه‌ی نگهداری آرد، کیفیت تولید نان، وضعیت افزودنی‌های مجاز، بهداشت محیط و استاندارد محصولات مورد استفاده بر اساس شاخص‌های تعریف شده، مورد بررسی و آزمایش قرار می‌دهند .
زمانی در ادامه افزود: در این بازرسی‌ها بر ادامه روند پایش تولید نان نظارت داشته و راهکارهای علمی تحقیق و بررسی تاثیر عوامل مختلف اعم از نقش نیروی انسانی، دستگاه‌های پخت و درصد ترکیبات مختلف موجود در آرد را در کیفیت انواع نان در استان ضروری دانست و پیشنهاد کرد تا دستگاه‌های مختلف نظارتی نیز با در نظر گرفتن نوع مسئولیت در این خصوص ایفای نقش کنند.

  • گروه خبری : استان زنجان
  • کد خبر : 32264
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی