• 1404/03/13 - 11:15
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

سامانه برخط خدمات الکترونیک اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان راه اندازی شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان گفت: در راستای اجرای بخشنامه سازمان اداری و استخدامی کشور، سامانه برخط خدمات الکترونیک اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان جهت بهره برداری مراجعین حقیقی و حقوقی راه اندازی شد.

به گزارش  پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از واحد روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، ولی اله زمانی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان،  اظهار کرد: کلیه استانداردهای ملی ایران برای حفظ همگامی و هماهنگی با تحولات و پیشرفت های ملی و جهانی در زمینه صنایع، علوم و خدمات تدوین و بروزرسانی می‌شوند.
 بنابراین باید همواره از آخرین تجدید نظر استانداردهای ملی ایران استفاده کرد. زمانی با اشاره به اینکه استاندارد ملی ایران در حوزه آرد و نان شاخص‌هایی را جهت سنجش کیفیت در اختیار دارد، بیان کرد: این شاخص‌ها عددی بوده و از طریق آزمایشات مشخص شده توسط سازمان ملی استاندارد، قابل اندازه گیری می باشد. 
فلذا تعیین کیفیت آرد نان نه یک امر سلیقه ای بلکه یک فرآیند تخصصی و نیازمند آزمایشات گوناگون می باشد. وی اظهار کرد: در راستای نظارت بر اجرای کامل و صحیح استاندارد ملی ایران در حوزه آرد و نان، اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان هر دو هفته یک بار و با هماهنگی نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، سازمان استاندارد اقدام به بازدید و نمونه برداری از کلیه کارخانجات آردسازی استان می نمایند.
 زمانی گفت: جهت حصول اطمینان از کیفیت آردهای توزیع شده در سطح نانوایی های استان، به طور مرتب و ماهانه حداقل 2 بار به صورت تصادفی از تعدادی از واحد نانوایی در سطح مرکز استان و شهرستان ها نمونه برداری انجام می شود. 
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان زنجان عنوان کرد: کلیه نمونه های اخذ شده با استفاده از شیوه ها و دستگاه های تعیین شده در استاندارد ملی ایران مورد آزمایش قرار گرفته و نتایج بدست آمده با شاخص های تعیین شده در استاندارد، مقایسه و رصد می شود. وی اظهار کرد: بر این اساس، هم‌اکنون کلیه آردهای تولید شده در کارخانجات آردسازی سطح استان دارای کیفیت مورد انتظار سازمان استاندارد ملی ایران بوده و ارزش غذایی آن ها نیز مورد تایید کلیه ارگان های ذیربط می باشد.
 ولی اله زمان بیان کرد: حفظ کیفیت آردهای توزیع شده در بین واحدهای نانوایی مستلزم توجه و به کارگیری شیوه های صحیح نگهداری می باشد که از جمله آن ها می توان به قرار دادن کیسه ها بر روی پالت و به دور از نور خورشید و با دما و تهویه مناسب و به دور از رطوبت و توجه به تاریخ تولید و انقضاء آرد، ایجاد فاصله مناسب بین کیسه ها و تنور واحد نانوایی و غیره اشاره کرد. 
  • گروه خبری : استان زنجان
  • کد خبر : 200714
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان پیمان عارضی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان پیمان عارضی