• 1404/01/31 - 01:31
  • - تعداد بازدید: 6
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تـولـیـد بیش از 1500  تــن گـوشـت سـفـیـد در مــرغداری های هندیجان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هندیجان گفت:  از جوجه‌ریزی ۹ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۲۳۲ هزار قطعه‌ای در سال گذشته ،۱۵۶۴ تن گوشت سفید تولید شد.

00:00
00:00
دانلود

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، علی شکاری افزود: این میزان تولید، علاوه بر تأمین نیاز شهرستان، نقش مهمی در تأمین گوشت سفید استان ایفا می‌کند.

 

 وی افزود: تأمین نهاده‌های دامی با کیفیت و قیمت مناسب، یکی از ارکان اصلی در تولید گوشت مرغ با کیفیت است که با برنامه‌ریزی مناسب، این مهم محقق شده است.

 

 شکاری اظهار داشت: گوشت مرغ به دلیل قیمت مناسب، چربی پایین، پروتئین بالا و دارا بودن انواع ویتامین ها و مواد معدنی، همواره مورد توجه مصرف کنندگان بوده و یکی از منابع اصلی تامین پروتئین در سبد غذایی خانوارها به شمار می رود.

  • گروه خبری : استان خوزستان
  • کد خبر : 197146
کلمات کلیدی
روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی
خبرنگار

روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان حدیث چاروسایی