استقرار 32 گروه دامپزشکی در بوشهر برای نظارت بر ذبح بهداشتی در عید قربان
مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: دامپزشکی استان بوشهر با 32 گروه برای نظارت بهداشتی و شرعی در روز عید قربان آماده است.

به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان بوشهر، مهدی تنگستانی مکان افزود: توصیه میشود دامهای قربانی در کشتارگاه تحت نظارتهای بهداشتی و شرعی ذبح شوند.
وی
با اشاره به اینکه دامپزشکی به صورت ویژه نسبت به اجرای طرح نظارت و کنترل
بهداشتی و شرعی بر دامهای قربانی مردم اقدام میکند گفت: در این راستا
مجموعه دامپزشکی استان بوشهر تمهیدات ویژهای برای برگزاری مراسم عید قربان
در نظر گرفته است.
وی بیان کرد: 32 گروه شامل 11 گروه ثابت و 21
گروه سیار با حضور 9 دکتر دامپزشک، 25 بازرس بهداشت گوشت و 10 ناظر شرعی
برای ذبح در کشتارگاهها و نقاط تعیین شده در شهرستانها برای ذبح دام
مستقر شده و خدمات خود را رایگان ارائه میدهند.
تنگستانی مکان
افزود: ذبح دام قربانی در منازل و معابر ممنوع است و تقاضا میشود برای
جلوگیری از انتشار بیماریهای قابل انتقال از دام به انسان به خصوص بیماری
تب خونریزی دهنده کریمه کنگو توصیه میشود دامهای قربانی خود را در
کشتارگاه و یا مکانهای تعییین شده در شهرستانها تحت نظارتهای بهداشتی و
شرعی ذبح کنند.
وی با تاکید بر این نکته که گوشت تهیه شده را 24 ساعت
در دمای یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند گفت: با نگهداری گوشت به مدت 24
ساعت در دمای یخچالی خطر انتقال بیماری تب کریمه کنگو از بین میرود و
همچنین توصیه میشود در هنگام آمادهسازی و قطعه بندی گوشت حتما از دستکش
استفاده نمایند.
تنگستانی مکان اضافه کرد: از مصرف گوشت و جگر نیم پز
اکیدا خودداری نموده و حتما در زمان طبق به ویژه جگر از مغز پخت بودن قبل
مصرف اطمینان داشته باشند.