• 1397/02/19 - 11:20
  • - تعداد بازدید: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

عشایر سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز تولید می کنند

رئیس سازمان امورعشایری ایران با اشاره به نقش آفرینی عشایر در افزایش تولید ملی گفت: این قشر زحمتکش سالانه 160 هزار تن گوشت قرمز تولید و دراختیار بازارهای داخلی قرار می دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، کرمعلی قندالی روز سه‌شنبه در حاشیه هفتمین
همایش ملی مرتع و مرتعداری ایران درگفت و گو با ایرنا افزود: اکنون 213 هزار
خانوار عشایر در کشور وجود دارد که برای چرای دام های آنان یک میلیون و 200 هزار
هکتار مرتع اختصاص یافته است
.



وی با اشاره به نیازها و مطالبات جامعه
عشایری کشور اظهار داشت: خواسته های به حق عشایر سالها است که با مسئولان استانی
مطرح می شود تا بتوان بیش از پیش به این قشر خدمات ارائه کرد
.



قندالی خاطرنشان کرد: برای خدمات دهی کمی و
کیفی طرح ساماندهی عشایر را در دستور کار قراردادیم تا بتوانیم به عشایر در زمان
کوچ و اسکان دائمی دریک محل خدمات مناسب ارائه دهیم
.



وی افزود: عشایر نیاز به جاده مناسب، آب و
انرژی پاک دارند تا بتوانند با تولید بیشتر در توسعه اقتصاد نقش پایدار داشته
باشند
.



قندالی یادآورشد: تعدادی از عشایر امکان
کوچ در مناطق را ندارند لذا با خدمات رسانی و اسکان این گروه باید از ظرفیت تولیدی
آنان نیز استفاده مناسب را داشت
.

  • گروه خبری : استان البرز
  • کد خبر : 82154
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی