ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده در استان البرز
رئیس گروه محیط زیست و سلامت و مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز، از ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی ارگانیک و گواهی شده در استان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، فاطمه بشیری گفت: در
راستای حمایت از توسعه کشاورزی ارگانیک و ساماندهی تولید و عرضه محصولات کشاورزی
ارگانیک و گواهی شده (دارنده نشان حد مجاز آلایندهها) با هدف حفظ حاصلخیزی خاک و
کیفیت آب و تنوع زیستی بعنوان منابع پایه و درنتیجه ایمنی مواد غذایی زراعی، باغی، دامی و آبزیان و تأمین سلامت و کاهش
بیماریهای ناشی از آلایندهها و همچنین تقویت اقتصاد جوامع محلی و تحقق
استانداردهای ملی و بین المللی، سازمان جهاد کشاورزی استان البرز اقدام به تشکیل
کمیته استانی توسعه محصول ارگانیک و گواهی
شده کرد.
وی افزود: در این راستا 21 مورد درخواست صدور پروانه نشان حد مجاز
آلاینده ها در سطح 41 هکتار ثبت شده و ارتقاء کیفیت تولید محصولات پیاز، خیار بادمجان، فلفل دلمه ای، ذرت شیرین، به لیمو، سیر خشک، توت فرنگی و گوجه فرنگی گلخانه ای و
فضای باز ، گیلاس و سیب با پیش بینی تولید 3800 تن در دستور کار قرار گرفته است .
این مسئول عنوان کرد: سیاستهای تشویقی جهت افزایش تمایل بهره
برداران به تولید محصول گواهی شده از جمله: تخفیف 90 درصدی در هزینه تعرفه صدور
نشان حد مجاز آلاینده ها، تخفیف 20 درصدی در حق بیمه سهم بیمه گذاربرای
تولیدکنندگان محصولات گواهی شده، درج حداقل 25 درصد یارانه کاهش سود بانکی در
موافقت نامه های مربوط در بخشهای تولید و توسعه و فرهنگسازی محصولات گواهی شده و استفاده از تسیهلات یارانه دار از محل کمک
های فنی و اعتباری در نظر گرفته شده است.