تولید سالانه 12 هزار تن گوشت قرمز در البرز
مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز گفت: سالانه 12 هزار تن گوشت گوساله و گوسفندی در این استان تولید میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان البرز، مهرداد عبدالملکی افزود: تولید گوشت قرمز استان 12 هزار تن
در سال که ازاین میزان 10 هزار و 200 تن گوشت قرمز گوساله و 1800 تن گوشت بره میباشد.
وی افزود: میزان نیاز به گوشت قرمز در استان 32 هزار و 400 تن در
سال است که
ازاین میزان نیاز به گوشت قرمز بره 11 هزار و 340 تن و گوشت گوساله 21 هزار و 60
تن میباشد که بر اساس مصرف سرانه و میزان نیازتعیین شده.
عبدالملکی با اشاره به اینکه میزان نیاز استان به واردات گوشت قرمز بره 9
هزار و 540 تن است گفت: میزان نیاز استان به واردات گوشت گوساله نیز 10 هزار و 860 تن است.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه تهسیلات برای خرید دام،
علوفه و احداث دامپروری به اندازه کافی است افزود: میزان تسهیلات پرداختی در سال 98 به 77 فقره پرونده رسیده است.
عبدالمکی گفت: جهت توسعه صنعت دامپروری یک پرداخت تسهیلات کم بهره، اصلاح نژاد
دام، بهبود مدیریت تغذیه جهت کاهش هزینههای تولید است.
وی افزود: در حال حاضر در استان البرز 71 هزار و 210 راس گاو صنعتی مولد
و 35 هزار و 668 راس دام گاو آمیخته، 329 هزار و 600 راس گوسفند مولد و 43 هزار و 400
راس دام بز مولد داریم.