کاهش 30 درصدی برداشت گل محمدی در شهرستان گلپایگان
امسال به علت سرمازدگی 30 درصد برداشت گل محمدی در شهرستان گلپایگان کاهش یافته است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر جهادکشاورزی گلپایگان گفت: سال گذشته بیش
از 600 تن گلمحمدی از 150 هکتار اراضی زیر کشت این محصول برداشت شد که
پیش بینی میشود امسال با کاهش 30 درصدی؛ برداشت این محصول به 400 تن برسد.
حیدرعلی گلمحمدی
افزود: کار برداشت گل از مزارع گل محمدی از نیمه اردیبهشت در گلپایگان آغاز شده
است و تا اواسط خرداد ادامه دارد.
یکی از تولید کنندگان گلمحمدی در شهرستان گلپایگان نیز گفت: امسال به دلیل سرمازدگی 50 درصد کمتر نسبت به سال گذشته محصول گل محمدی
برداشت کرده است.
سیفاله ابراهیمی
افزود: نبود دستگاههای مکانیزه در کار برداشت گلمحمدی و کارخانههای صنایع
تبدیلی در شهرستان گلپایگان دو مشکل اساسی پرورش دهندگان گلمحمدی در این شهرستان
است.
این تولید کننده گل
محمدی گفت: ما تولیدکنندگان مجبور به خامفروشی محصول گل محمدی به شهرستانهای
اطراف هستیم که این امر موجب ضرر و زیان کشاورزان تولید کننده گل محمدی شده است.