تولید 9 تن زعفران در استان اصفهان
میزان تولید زعفران از مزارع استان اصفهان به 9 هزار کیلوگرم در سال گذشته رسید.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیر باغبانی سازمان جهاد
کشاورزی استان اصفهان، این میزان تولید را 12 درصد بیشتر از سال 1398 اعلام کرد و گفت: وسعت زیر کشت زعفران در این
استان هزار و 614 هکتار و بیشتر
این مزارع در شهرستانهای نطنز، تیران، نجف آباد، برخوار و اصفهان است.
احمدرضا رئیس زاده، نیاز آبی زعفران را در مناطق خشک
حدود چهار هزار مترمکعب در هکتار برشمرد و افزود: این میزان آب در مناطق غربی
استان که بارندگی بیشتری دارند تا سه هزار متر مکعب نیز کاهش مییابد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت:
در چند سال گذشته کشاورزانی که به ویژه منابع آبی محدود دارند از کشتهای جایگزین
و کم آب بَر مانند زعفران، گل محمدی، زرشک و پسته استقبال خوبی کردهاند.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، دولت
را در ارائه تسهیلات برای توسعه کشت گیاهان دارویی در سالهای گذشته مطلوب ارزیابی
کرد و افزود: دولت امسال نیز تسهیلات وام با بهره چهار درصد به تولید گیاهان
دارویی ارائه میکند و البته آموزش و برنامههای ترویجی بسیاری در زمینه کشت
گیاهان دارویی و محصولات کم آب بر اجرا میشود.
رئیس زاده با اشاره به نبود آمار صادرات زعفران
استان گفت: زعفران به طور عمده از دیگر استانها صادر میشود.