• 1399/08/08 - 09:17
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید فلفل دلمه ای با طعم بادمجان درشاهین شهر و میمه

کشاورز گرگابی این محصول را با ظاهر فلفل دلمه و با طعم بادمجان به عنوان بادمجان سبز و طلایی تولید کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، مدیرجهاد کشاورزی
شهرستان شاهین شهرو میمه گفت : این محصول در موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال
کشور به عنوان بادمجان سبز و طلایی ثبت شده است.



مصطفی عباسی با
بیان اینکه این محصول سرشار از مواد مقوی و مغذی همچون پروتئین، نشاسته، روی،
منگنز، پتاسیم و کلسیم است افزود: پیش بینی می‌شود این نوع بادمجان با توجه
به بازدهی خوب در مزرعه و نیز جذابیت شکل و رنگ و طعم آن بتواند نظرمشتریان را در
بازار به خود جلب کند.

حمیدرضا شفیعی کشاورز گرگابی که بعد از
6 سال تحقیق و تفحص، توانسته بادمجانی تولید کند با اشاره به اینکه
این بادمجان متفاوت‌تر از سایر بادمجان‌ها است گفت: این بادمجان در ابتدا سبز و
سپس طلایی رنگ می‌شود و با طعم و مزه بسیار شیرین، بسیار لذیذ و عطرو بوی خوبی
دارد.

وی با بیان اینکه امسال این محصول را در سطح هزارمترمربع کشت کرده و بوته آن نیز
تا
3 سال عمر می‌کند افزود:
وزن این بادمجان به هزار و
500 گرم می‌رسد و در مقابل بیماری و آفات نیز مقاوم
است.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 110121
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر