تولید سالیانه بیش از 200 تن خرمای مرغوب در خور و بیابانک
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک گفت: واریته های وارداتی خرما در شهرستان خوروبیابانک کبکاب ، زاهدی ، مضافتی ، مجول ، برهی و پیارم است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی و به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خور و بیابانک گفت: شهرستان خوروبیابانک با سطح نخلستان هایی در حدود 500 هکتار و تولید بیش از 200 تن خرمای مرغوب در سال تولید می شود.
ابولقاسم جعفری به مناسبت روز ملی خرما گفت:در نخلستان های شهرستان خور و بیابانک انواع بومی کرمانی ، قصب ، خارک ، سهشکن ، کلوخ پشن ، زارشک ، تمو ، هشکنو و خدشکن تولید می شود.
وی در ادامه افزود:در استان اصفهان ازنظر سطح و میزان تولیدشهرستان خور و بیابانک سطح اول تولید خرما را به خود اختصاص داده است.
شایان ذکر است؛ واریته های وارداتی خرما در شهرستان خوروبیابانک کبکاب ، زاهدی ، مضافتی ، مجول ، برهی و پیارم است.