• 1399/08/25 - 07:41
  • - تعداد بازدید: 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

تولید زعفران به روش آیروپونیک در اصفهان

پژوهشگر و کشاورز اصفهانی موفق شد زعفران به روش آیروپونیک تولید کند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، خانم امینی کارشناس
ارشد کشاورزی با بیان اینکه در این روش با بی‌نیاز شدن از زمین و نیاز بسیار کم به
آب، در حجم انبوهی زعفران تولید می‌شود گفت: در این روش گیاه زعفران در فضای
سرپوشیده با کنترل دما و رطوبت کشت شده و جوانه‌های گل ده پرورش داده می‌شوند.



وی با اشاره به اینکه برای
تولید
500 گرم زعفران باید 500 کیلوگرم پیاز در 10 هزار متر مربع کاشته شودافزود: در روش آیروپونیک
بدون نیاز به خاک و آب در
30 متر مربع میتوان همین مقدار زعفران برداشت می‌شود.

این پژوهشگر اصفهانی گفت: زعفران گیاه ارزشمند و پرسودی است که
در طول هزاران سال در ایران کشت می‌شودو با توجه به خشکسالی و کم آبی مشکلات زیادی
در راه تولید این محصول وجود دارد
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 110677
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر