توزیع 5 هزار تُن شکر بین زنبورداران اصفهانی
مدیر سازمان تعاون روستایی استان اصفهان گفت: سال گذشته، پنج هزار تُن شکر با همکاری، حمایت و نظارت سازمان جهاد کشاورزی بین زنبورداران استان اصفهان توزیع شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان ، محسن حاج عابدی گفت: تأمین و توزیع 5 هزارتن
نهاده شکر در سال 1400 بعنوان تغذیه تکمیلی و با نرخ مُصوب بین زنبورداران صورت گرفت.
او سرانه تغذیه تکمیلی هر کُلنی زنبور را 10 کیلوگرم
شکر اعلام کردو گفت: شکر توزیع شده برای تأمین احتیاجات غذایی در مواقعی از سال که
منابع غذایی طبیعی (شهد و گرده) کافی یا در دسترس نباشد، بعنوان تغذیه تکمیلی به
منظوررشد زنبور استفاده میشود.
مدیر سازمان تعاون روستایی اصفهان میگوید هم
اکنون بیش از چهار هزار زنبوردار با بیش از یک میلیون و 500 هزار
کُلنی زیر پوشش اتحادیه زنبورداران استان فعالیت و سالانه حدود 15 هزار
تُن انواع فرآورده زنبور شامل عسل، ژل رویال، گَرده گُل، بره موم و زَهر زنبور
تولید میکنند.
استان اصفهان در رده سوم تولید عسلِ کشور جای
گرفته است.
تعداد کندوهای زنبور عسل در اصفهان در سالهای
اخیر افزایش پیدا کرده است و اکنون بالغ بر 916 هزار
کُلنی زنبور در این استان وجود دارد.
نجفآباد بیشترین تولید عسل را در سطح استان
به خود اختصاص داده و پس از این شهرستان، اصفهان، شهرضا، خمینیشهر و خوانسار در
ردههای بعدی قرار دارند.