• 1399/08/29 - 10:25
  • - تعداد بازدید: 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بیش از 40 درصد از مرغداری‌های اصفهان نیازمند بهسازی است

مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان گفت: بیش از 40 درصد از تجهیزات و فضای نگهداری و پرورش مرغداری‌های گوشتی این استان نیازمند مکانیزه شدن و بهسازی است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، علی دهقانی اظهار داشت: تاکنون بیش از 50 درصد از واحدهای مرغداری استان
در راستای ارتقای بهره‌وری، مکانیزه و بهینه‌سازی شده است
.



وی تصریح کرد: بهینه‌سازی
واحدهای مرغداری، افزایش قابل توجه
50 درصدی تولید و جوجه‌ریزی را بدنبال دارد.



مدیر امور طیور سازمان
جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: امکان پرورش
10 قطعه جوجه گوشتی در هر
مترمربع از واحدهای مرغداری سنتی وجود دارد اما در هر مترمربع از
سالن‌های مدرن و مکانیزه
15 قطعه مرغ گوشتی پرورش داده می‌شود.



وی خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای
مرغداری جدید مُلزم به احداث سالن‌های مدرن و مکانیزه هستند
.



دهقانی ادامه داد: مکانیزاسیون
و ارتقای واحدهای مرغداری در دستور کار جهاد کشاورزی استان قرار دارد و در این
راستا تسهیلاتی در اختیار مرغداران قرار داده می‌شود
.



به گفته وی، مرغداران در سال‌های
اخیر بتدریج به طرف بهینه‌سازی واحدهای مرغداری ترغیب می‌شوند
.



مدیر امور طیور سازمان جهاد
کشاورزی اصفهان، ارتقای کمی و کیفی واحدهای مرغداری را یکی از اهداف
جهاد استان اعلام کرد
.



وی با بیان اینکه بیشترین تعداد
مرغداری گوشتی استان در شهرستان نایین وجود دارد، اضافه کرد: شهرستان‌های
نایین، اردستان، اصفهان، کاشان، شهرضا، نجف‌آباد و شاهین شهر و میمه از قطب‌های
مرغداری گوشتی این استان محسوب می‌شوند
.



استان اصفهان رتبه اول تولید
گوشت بوقلمون، رتبه دوم تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ، رتبه چهارم تولید
گوشت قرمز و رتبه اول تولید شیر خام و رتبه سوم تولید عسل کشور را داراست
.



این استان دارای 2 هزار و 600 واحد مرغداری صنعتی، 17 کشتارگاه طیور و 33 کشتارگاه دام و بیش از 10 هزار مرکز بسته‌بندی و فرآوری
فرآورده‌های خام دامی است
.

  • گروه خبری : استان اصفهان
  • کد خبر : 110897
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر